Nirvan Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Hej, właśnie wrzuciłem z zespołem nasz oficjalny debiutancki album EP "Pętla Iluzji" Jest to muzyka pokroju Rapcore / Nu Metal / Crossover z kilkoma elementai innych gatunków np. Djent Praca nad tym albumem trwała bardzo długo, bo chcieliśmy mocno się skupić tylko na kilku kawałkach żeby zobaczyć co zdołamy wycisnąć. Tutaj do odsłuchania: Niedługo będzie można kupić wersję pudełkową czy też digitala na bandcampie. Jeśli lubisz ostrzejsze granie, sprawdź ;) Może się wkręcisz ;) Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badu The Sheep Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Klimat jest! Zwłaszcza w kawałku "Chory" - pasował by do gry PAINKILLER. :jason: Sam gram na gitarze basowej, ale gram głównie rock-blues. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Gościu.... To jest ######ste! Naprawdę. Jak tego nie spartaczycie macie potencjał by coś osiągnąć na scenie muzycznej (Maybe próbujcie dostać się na Woodstock?) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dzięki :) W przyszłym roku pewno spróbujemy wystartować do eliminacji. Super że się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 No polski LP jak nic. Nadal nie brzmi to dla mnie perfekcyjnie są małe zgrzyty tu i tam ale wszystko do dopracowania. Trzymam kciuki :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ale ogółem słucha się fajnie? ;) Progress w porównaniu do dema jest, więc i kolejna produkcja powinna poczynić progress w stosunku do tej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dzień 4 dalej słucham GRIP... Nirvan jak wpadniecie na pomysł by zespół się rozpadł czy coś w ten deseń to pogadamy sobie osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi