Ra3l Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Więc tak... Mam propozycjęna grę którą programiści z forum gmclan.org mogli by napisać. Chodzi o to że jestem fanem gier symulacyjnych, ostatnio wzieło mnie na jazdę autobusem. W związku z tym zaczolem poszukiwania i znalazłem VirtualBus, gra całkiem niezła tylko że ma nie za ciekawą grafikę i takie tam, a prace nad nią staneły. Czyli chodzi o to żebyście napisali symulator komunikacji miesjkiej zyli kirowcy autobusu. jezeli juz byście się zgodzili mógłbym użyczyć od kolegi (wyraził zgodę), miasto oraz autobusy wysokiej jakości. (po opowiednim przekonwertowaniu w programie 3d). Krótko mówiąc stronę graficzną była by załatwiona. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej propozycji. To nie jest zadne zlecenie za pieniadze tylko prosba wspol pracy w stworzeniu gry. pozdrawiam, Ra3l :) Co wy na to ? myslicie ze wypali to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ileż to razy była podobna propozycja i ileż razy nie wypalała? Dużoż. ;) Więc myślę, że ta też nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 A szkoda... :( Ale z jakiego powodu nie wypalily ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Przejrzyj tematy to się dowiesz. :P Z bardzo różnych powodów, m.in. brak organizacji i słomiany zapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 A szkoda... :( Ale z jakiego powodu nie wypalily ?? -brak chęci -brak umiejętności -dezorganizacja itp. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 z wielu powodów... co do grafiki 3D to ja sam mógłbym tez zrobić świetną tylko że robienie gier 3D w GM nie wypali a ja C++ nie znam az tak dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Dlatego ten temat dałem tu aby jak juz by projekt mial powstac to w C++ . jezlei ic z tego nie wyjdzie to trudno ale prosze o nie usuwnaie tematu. Nie mowie zeby od podstaw pisac silnik tylko juz na jakims istniejacym. ?? Moze jednak jakis chetny sie znajdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 - Niewiele osob z tego forum umie C++ - Nie kazdy ma czas na cokolwiek, co dopiero robienie gier, a co dopiero TAKICH gier :P Jezeli chodzi o mnie to to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ileż to razy była podobna propozycja i ileż razy nie wypalała? Dużoż. ;) Więc myślę, że ta też nie wypali. mmm niedawno zalozylem temat w tych klimatach, i narazie wszystko coprawda w powijakach, ale jakos dajemy rade xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Zobaczymy, czy rzeczywiście będziecie wyjątkami od reguły. Byłbym zaskoczony. Ale pozytywnie. ;) Czas pokaże. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Dawidsu: A żebyś się nie zdziwił. :] Ra3l: No właśnie część osób z gmclanu pisze właśnie inną grę. Tylko tego nie widać, ponieważ mamy ukryte podforum projektu, tak żeby było wygodnie nam pracować. Jak skończymy to pokażemy grę. :) A co do autobusu, to ktoś już robił taką grę (chyba). Zapytaj Damianoz'a na strefatg.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Wow! Pełna konspiracja! :P W takim razie czekam z niecierpliwością. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi