lew_leo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Witam chciałem się dziś zalogować na konto YOYO games, okazało się ze moje konto już nie działa o mało co zawału nie dostałem, zwłaszcza biorąc pod uwagę ile mam ich produktów za nie małą sumkę, dobrze ze w starych mailach mam kopie kluczy w inny wypadku nie wiem czy był bym w stanie je odzyskać. ktoś inny miał podobny problem? plus gdzie znajdę game makera 8.1 bo jakoś na głównej stronie Yoyo go znaleźć już nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Co do 8.1 to już o tym dawno w newsach było pisane. Yoyo usnęło go już całkowicie, legalnie go nie pobierzesz. +po co masz pobierać, skoro studio masz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Co do 8.1 to już o tym dawno w newsach było pisane. Yoyo usnęło go już całkowicie, legalnie go nie pobierzesz. +po co masz pobierać, skoro studio masz? :D bo 8.1 ma szybszy kompilator plus mam kupioną wersje dodam jeszcze ze nie lubię GM studio kwestia gustu ech jeśli chodzi o 8.1 udało mi się go naprawić chociaż tyle a konto na yoyogames.com pewnie będę musiał założyć sobie na nowo chociaż tyle dobrze ze miałem kopie zapasową numerów seryjnych więc nic złego się nie stało no nic temat chyba zamknięty :U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 I tak nie da się aktywować GM8.1, musisz pirata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 instaler 8.1 https://dl.dropboxusercontent.com/u/4211550...staller-8.1.exe jeszcze rok temu aktywacja działała, więc możesz chociaż sprawdzić (albo skrakować, nie wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 I nie odpalaj na win 10 bo ci się zapętli proces otwierania GMa i będziesz miał nasrane dziesiątki procesów z GMem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 I nie odpalaj na win 10 bo ci się zapętli proces otwierania GMa i będziesz miał nasrane dziesiątki procesów z GMem :P czasem zdarza mi się to też na siódemce, ale dość rzadko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 I nie odpalaj na win 10 bo ci się zapętli proces otwierania GMa i będziesz miał nasrane dziesiątki procesów z GMem :P mi się tak cały czas właśnie dzieje na 7 (wcześniej nie miałem tego problemu wiec to raczej przez yoyo.com moze nie widzi serweru czy coś w tym stylu) czasem tylko jak odpalę któryś z projektów to się dobrze włączy ale też nie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 hmmm, może trzeba zablokować adres w firewallu i ruszy? Teraz nie mam instalki nie sprawdzę. Ewentualnie w pliku hosts w system32? czy gdzie on był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi