Zychu Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 zaczynam robic nowa gre w niej juz zrobilem ludka uzika a naboje leca w kierunku myszki gdy nacisne spacje i chce zrobic ze gdy myszke przesune na druga czesc ekranu zmienial sie sprit jak to zrobic?? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ten skrypt był podawany wiele razy na forum -_- W Step ludzika: if (mouse_x<x) { sprite_index=sprit1 } else { sprite_index=sprit2 } EDIT: No wiesz, Dawidsie? ;p Nie miałem nic lepszego do roboty, więc poświęciłem 10 sekund swojego cennego czasu na napisanie mu tego nieszczęsnego kodu. Czy to źle? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Tu pomoże chyba tylko opcja "Szukaj", bo wątpię, żeby komuś się chciało znów odpowiadać na te same pytania. :] EDIT: Myliłem się. Komuś się jednak chce. Podziwiam. Czy naiwność, czy ofiarność, wykoncypujcie sami. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 dzieki dziala sory ale niemam glowy do szukania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 sory ale niemam glowy do szukania To się nie zdziw, jak dostaniesz warna albo bana. Nie mówiąc już o "pozagamemakerowych" efektach takiego podejścia do życia. Edit: I popraw pisownię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi