Jakim Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Cześć, po solidnej przerwie udało mi się wraz z Corny wydać "modern-oldskoolowy" album: wszystkie kawałki są czterokanałowe, małe (do 600kB) oraz w mono. Siedem z dziewięciu została stworzona w formacie kompatybilnym z ProTrackerem: .mod. Dużo glitchowania, zwykłej elektroniki, ciut dubstepów w staroszkolnym wydaniu oraz klasycznych dramenbejsów. Tracklist: 01. Jakim - Scratch (01:51) 02. Jakim & Corny - Bonnie & Clyde (01:42) 03. Jakim - Expansion (03:15) 04. Jakim - Sociopath (02:33) 05. Jakim - Human Revolution (01:46) 06. Jakim - Anisotropy ft. Corny (02:37) 07. Jakim & Corny - Future's Malfunction (02:32) 08. Jakim - Overload (02:50) 09. Jakim - Guru Meditation (02:28) Cover: Download: Album @ bandcamp.com Download (FLAC + MP3 + MOD) Pozdro600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 O chłopie, 10/10 :D Czuję funk, czuję jazz, czuję pokręconą elektronikę, czyli wszystko to co lubię :D Kupiłbym za miliard złociszy, ale obecnie nie mam pieniędzy na koncie (przepiłem, przepaliłem, nakupowałem się książek :) ), ale jak tylko coś mi wpadnie to kupie, to jest piękne. Pełen szacun :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Dzięki, naprawdę miło mi :D. Zawsze można po prostu ściągnąć i grzać na dysku B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debby L Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Nawet nie wiesz jak się ciesze, że zwróciłeś na siebie moją uwagę na soundcloudzie, bo nie wybaczyłbym sobie gdybym Cię przegapił. Nie przestawaj tworzyć i szukać, a w końcu osiągniesz klasę światową :D Bo już teraz jesteś na cholernie wysokim poziomie. Jeśli uda mi się znaleźć jakiś piniondz w portfelu, to chętnie Ci go oddam, tymczasem album siedzi na pulpicie bynajmniej nie bezczynnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Reakcja cholernie cieszy :). Za jakiś czas pewnie znowu coś wykminimy, prawdopodobnie nie będzie to już 8bit/oldskool ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Na poprzednim się zawiodłem, ale pracuję do północy więc ściągam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Kocham Ciebie Jakim <3 Od czasow kiedy ozylem twojej muzy na youtubie, pozniej kiedy mi zrobiles chiptuny na moj projekt inzynierii, do dzisiaj, a wlasnie znalazlem Ciebie na soundcloudzie i odkrylem Future's Malfunction i Overload, i teraz ten temat na GMC. Wszystko milo sie slucha, a dodatkowo jeszcze sie wglebiam w twoje chiptuny. Masz talent, bo nie wiem jak unikasz typowego... szorowania chiptunow :P Delikatnie tak, fajnie. Co do albumu, przysmak, chociaz przyznam ze jestem sklonny lubic twoja muze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi