karolo320 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Tytuł: Banana Massager Gatunek: clicker Opis: masujemy banana i ogólnie jest fajnie Download:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UFOGames.BananaMassager Rozmiar pliku: 27mb Autorzy: Programowanie:ja Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: freesound.org Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Było już tylko że lepsze sprity [tak mi się wydaje] Ale sens tej gry nadal mnie bawi xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 teraz jest na Google Play, a sprity były kradzione z neta xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 teraz jest na Google Play, a sprity były kradzione z neta xd Z podreślonego powodu bym tego nie wrzucał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No i teraz to już czeka tylko więzienie. A tam konkretnie się wprawisz w masowaniu banana w realu Może po wyjściu wyjdzie 2 część :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No i teraz to już czeka tylko więzienie. Dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 byłyyyy, czemu nie czytacie programista w więzieniu to dobra reklama btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Idź się pochwal starym co zrobiłeś Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 rodzice grają i są dumni, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 rodzice grają i są dumni, dzięki. Tym zdaniem rozwaliłeś mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ten licznik punktów powinien zię zaczynać od zera, zwiększ generację punktów dziesięciokrotnie i zrób, żeby licznik się zmieniał ciągle, a nie żeby wartości skakały, bo to brzydko wygląda (nie żeby gra wyglądała lepiej, ale daj chociaż graczowi poczuć/zobaczyć, że cyferki rosną) stoczyłeś się karolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Muuuuuuczku mój drogi Załóżmy, że licznik zaczyna się od zera. > z każdym tapnięciem zyskujesz +0 > tapiesz, aż krwiawią ci palce > masz nadal 0pkt stoczyłeś się muczek :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Co ma licznik do generacji punktów? Każde tapnięcie daje ilość punktów proporcjonalną do wyniku? Bo chyba niezbyt rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 a licznik nie zaczyna się od zera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Na filmiku zaczyna się od 6973099 ...to nie licznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Nawet nie grałeś :C Zaczyna się od 0. potem po wyłączeniu się zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Gdybym miał na czym, to bym zagrał : / W każdym razie, wtłocz trochę życia w ten licznik, żeby tapnięcie nie dodawało punktów od razu, tylko w przeciągu, ja wiem, 0.5s, będzie lepiej wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 i tak przy 10tap/sec mija się to z celem, bo i tak jest płynnie funfact: też nie mam telefonu, żeby pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi