Dester Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 INPUT switch(getch()){ case '1': if( remove( target.c_str() ) != 0 ){ perror( "Error deleting file" ); system("pause"); }else{ puts( "File successfully deleted" ); } goto main; case '2': goto main; default: goto main; } OUTPUT Error deleting file: Permission deined Gdyby ktos pytal: Mam cin>>target, podaje tam c:/users/admin/desktop/scanme.bat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 PPM => Uruchom jako administrator ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 PPM => Uruchom jako administrator ? Próbowałem to już. Nic nie dawało. Spróbować jeszcze raz? Nadal ten sam błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Może plik jest otwarty/używany przez inny program/albo ty go wcześniej otwarłeś a nie zamknąłeś(w sensie fopen np. ). Próbowałeś usuwać inne pliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Może plik jest otwarty/używany przez inny program/albo ty go wcześniej otwarłeś a nie zamknąłeś(w sensie fopen np. ). Próbowałeś usuwać inne pliki? Zobaczę to jutro może zrobię jakieś close() bo w sumie to wcześniej go otwieram żeby go przeanalizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jeśli otwierałeś plik na koniec zawsze musisz go zamknąć( windows sam zamyka otwarte pliki przez aplikacje po zamknięciu programu ). Jeśli używałeś fopen( zapomniałem nazwy biblioteki ) to do zamknięcia masz fclose(file); Jeśli fstrem to plik.close(); itd itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 może zronię jakieś close() plik.close(); Teraz nawet nie muszę sprawdzać jak działa ta funkcja, dzięki :D file.close(); Teraz nie mam czasu, ale potem sprawdzę czy zadziała :) Zadziałało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi