Victis Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Tytuł: Block Breaker Gatunek: Zręcznościowe Opis:Gra aktualnie posiada 16 leveli (pewnie pojawi się więcej), niszczyć trzeba klocki różnego kształtu, co wpływa na sposób odbijania się piłki (prostokąty, trójkąty, okręgi). Klocki są podzielone na typy : niezniszczalne widzialne, niezniszczalne niewidzialne oraz zniszczalne, a te z kolei dzielimy na zniszczalne po jednym, dwóch lub trzech uderzeniach. Dodatkowo gra zawiera bonusy, które co jakiś czas sypią się z uderzanych przez nas klocków. Szansa na wypadnięcie bonusu wynosi 10% przy każdym uderzeniu. Gra posiada następujące bonusy:: - bonusy punktowe (5 bonusów) - podwojenie piłek (przy czym trzeba śledzić piłkę oryginalną, z racji tego, że kopia może nam spaść bez konsekwencji, gdy spadnie oryginał tracisz życie) - piłka staje się tymczasowo niewidzialna - "ognista kula", która niszczy każdy bloczek jednym uderzeniem (nawet te niezniszczalne dla normalnej piłki) - extra życie - utrata życia - deska staje się większa - deska staje się mniejsza - natychmiastowe ukończenie poziomu Grę można w każdym momencie zatrzymać klikając 2 razy w ekran. Sterowanie: Dotyk ekranu Download: https://play.google.com/store/apps/details?...Qhoros.Arkanoid Rozmiar pliku: >22M Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Darmowy plik assetów w znaczniej mierze przeze mnie dostosowany do moich potrzeb Muzyka: darmowa muzyka z internetu Krótki gameplay: Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 W sumie też se zrobię taką grę. Edit: Nie pamiętam żebym wczoraj pisał ten komentarz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Edit: Nie pamiętam żebym wczoraj pisał ten komentarz... A tak na poważnie to wszyscy potrafią zrobić logiczne odbijanie piłki oprócz mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victis Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 @Threef : No ja tego za Ciebie, nie napisałem. :) @blaZe : Z tym akurat było mało roboty, najgorsze jest dopasowanie do wielu modeli telefonów. Niestety już wiem, że to zawaliłem w tym projekcie. Następny będzie lepszy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victis Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Wczoraj w nocy weszła aktualizacja, poprawiająca wszystkie dotychczas odnalezione bugi + małe usprawnienie w zarządzaniu muzyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victis Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Gra została zaktualizowana. Główna nowość to możliwość połączenia gry z kontem google+, a co się z tym wiąże możliwość zapisywania zdobytych punktów na listę wyników i możliwość podglądania jak radzą sobie inni gracze. Dodałem też nowe poziomy i poprawiłem kilka małych bugów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi