lew_leo Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 hmm dostałem dziś list z los angeles z informacją iż forma bad juju games od Desury zbankrutowało niestety list jest w polsce a ja w irlandii na chwile obecną więc nie mam pełnego obrazu o co chodzi puki nie przyjadę, macie może więcej informacji o co dokładnie chodzi? jeśli tylko to ze te parę groszy mi przepadło to przeżyje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Desura bankrutowała od lat, w końcu padła na zawsze? :P hmm jednak da się wejść na ich stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 W skrócie: nic wielkiego się nie stało. W końcu zbankrutowali, co było jasne od dawna. Jeśli miałeś jakąś niewypłaconą kasę, to raczej przepadła. Pewnie też stopniowo szlag trafi IndieDB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Czyli co? W końcu ktoś zebrał te wymagane do wypłaty $500 i musieli mu je wypłacić? A tak na poważnie to coś ciężko mi uwierzyć w normalne bankructwo. Ich model biznesowy był ok. Nie wypłacali pieniędzy od razu no i i tak brali prowizję. Nie wiem na co mogli wydawać pieniądze? Host i reklamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Też się nad tym zastanawiałem. Ale najlepsze jest co jakaś gościówka z firmy na twitterze napisała. Że nie spodziewała się czegoś takiego a przecież odbierała tonę maili z bóldupstwiem że im pieniędzy nie wypłacają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi