Dester Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Utknąłem. Przestudiowałem książkę "Programowanie w C++" ~Komputer Świat, zapoznałem się z kursem C++ na stronie bt4.pl, nauczyłem się podstaw HTML, ogarnąłem Batch. Kilka nieprzydatnych informacji: + Moim pierwszym językiem programowania był c++ + Uwielbiam Dev-Cpp, nie lubię Visual Studio + 90% mojej wiedzy o c++ dotyczy aplikacji konsolowych Sugestie? Chciałbym iść w stronę tworzenia takich aplikacji jak - Cheat Engine - zAnti (to tylko przyklad, chodzi mi o ataki MITM) To tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Brawo Acha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Utknąłem. Przestudiowałem książkę "Programowanie w C++" ~Komputer Świat, zapoznałem się z kursem C++ na stronie bt4.pl, nauczyłem się podstaw HTML, ogarnąłem Batch. Kilka nieprzydatnych informacji: + Moim pierwszym językiem programowania był c++ + Uwielbiam Dev-Cpp, nie lubię Visual Studio + 90% mojej wiedzy o c++ dotyczy aplikacji konsolowych Sugestie? Chciałbym iść w stronę tworzenia takich aplikacji jak - Cheat Engine - zAnti (to tylko przyklad, chodzi mi o ataki MITM) To tyle. Acha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Acha To może coś na temat? :dots: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zobacz treść swojego posta i pomyśl co innego mógłbym Ci odpisać. Kiedyś pisałem programy w c++ , robiłem proste programiki w Visual studio. Tworzyłem masę gier w Game Makerze. Mógłbyś mi powiedzieć co mógłbym robić dalej ? Chciałbym stworzyć własną grę podobną do GTA IV. Sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 DOBRA. CZY KTOŚ POLECA MI JAKIŚ KURS PROGRAMOWANIA W C++ DZIĘKI KTÓREMU MÓGŁBYM ROZWINĄĆ SWOJĄ WIEDZĘ DOTYCZĄCĄ PROGRAMOWANIA POD KĄTEM EXPLOITÓW??? TERAZ ROZUMIESZ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Acha to trzecia osoba liczby pojedyńczej od słowa achać, czyli onomatopeistycznego synonimu "wzdychać z zachwytu"(Och i Ach!). Pisze się aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Acha to trzecia osoba liczby pojedyńczej od słowa achać, czyli onomatopeistycznego synonimu "wzdychać z zachwytu"(Och i Ach!). Pisze się aha. napisałbym "aha" ale chciałem cytować oczytanego człowieka. Tak czy inaczej na początek polecam słownik języka polskiego a nie brać się za super programy wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 napisałbym "aha" ale chciałem cytować oczytanego człowieka. Tak czy inaczej na początek polecam słownik języka polskiego a nie brać się za super programy wiesz Phi. Siedzisz tutaj tylko po to, żeby spamować i nabijać się z ludzi? Znajdź sobie inne zajęcie. Człowiek który nawet nie używa wielkich liter na początku zdania pisze "polecam słownik języka polskiego"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Acha to trzecia osoba liczby pojedyńczej od słowa achać, czyli onomatopeistycznego synonimu "wzdychać z zachwytu"(Och i Ach!). Pisze się aha. Hm... Od zawsze uczono mnie, że poprawną formą jest acha. No cóż. Poszukałem trochę i znalazłem tylko to: Pisownia wykrzykników emotywnych (a także onomatopeicznych) charakteruzuje się dość dużą swobodą, gdyż ma odzwierciedlać intencje piszącego. Nie trzeba się więc śpieszyć z wyrokiem potępiającym, gdy się zauważy, że w różnych słownikach ich pisownia jest różna. Mirosław Bańko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 "To jest doublepost, masz warna" ~Threef Komorowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 "Niektórzy nigdy się nie nauczą" ~Kopacz z Gothic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Hm... Od zawsze uczono mnie, że poprawną formą jest acha. No cóż. Poszukałem trochę i znalazłem tylko to: Pisownia wykrzykników emotywnych (a także onomatopeicznych) charakteruzuje się dość dużą swobodą, gdyż ma odzwierciedlać intencje piszącego. Nie trzeba się więc śpieszyć z wyrokiem potępiającym, gdy się zauważy, że w różnych słownikach ich pisownia jest różna. Mirosław Bańko tylko co to ma do rzeczy, skoro chodziło o wykrzyknik kognitywny (aha, nie acha) edit: ze słownika języka polskiego PWNu, aha i ach, ani słowa o acha :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 tylko co to ma do rzeczy, skoro chodziło o wykrzyknik kognitywny (aha, nie acha) edit: ze słownika języka polskiego PWNu, aha i ach, ani słowa o acha :( Czyli aha. Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Problem rozwiązany, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Jeszcze jeden taki wybryk i poleci warn za zabawę w moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Jeszcze jeden taki wybryk i poleci warn za zabawę w moderatora. Przypominam, że kolor czerwony jest zastrzeżony dla moderacji. Póki co obędzie się bez warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Trzeba czekać aż przyjdzie jakiś Threef i napisze coś na temat. :sleeping: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi