maciek_44 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 hej potrzebuje pomocy, robie grei i niewiem czy jes tsens jej kontynuacji chcialbym sie was o to spytac ale niepotrafie dodac gry i wam pokazac plisss niech mi ktos powie jak wstawic plik:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ale numer! Dopiero teraz się kapnąłem! Na nowym forum dodawać pliki da się chyba tylko w dziale Formularz zgłoszeniowy! Ale gotowych gier się tam nie umieszcza. Żeby pokazać nam grę, musisz przesłać ją na jakiąś swoją stronę, a potem dać link do pliku. ---- Ranma, da się tutaj zrobić dodawanie plików, jak w starym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_44 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ale niepotrafie dodac pliku na strone.!! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Heh. Na Fabryce Gier był kurs na to :P . Niestety FG nie ma więc powiem w skrócie: Tworzysz konto na bodajże www.dhost.info . Wchodzisz później przez klienta FTP na konto i git :] . Tylko nie pytać się mnie o szczegóły tej operacji. Znajdziecie je na: www.republika.pl www.web.reporter.pl www.webpark.pl PS. Można już dołączać pliki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Gotowe, już można w paru działach uploadować pliki. Na początku tak zrobiłem, by nie zawalać konta zbytnio, ale teraz już leje na to. Maciek, nacisnij ODPOWIEDZ, na dole będziesz miał pozycje "Attachments" i tam możesz załączyć plik (poszukaj guzika przeglądaj). Dużych plików nie można dawać, muszą być spakowane zipem. Gdy się nie uda, będziesz musiał własne konto gdzieś założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_44 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 dzieki za odpowiedz wszystki:) teraz wiem lecz plik jest zaduzy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Mam patenta !!! :P Jest wiele stron na których dziękują za takie gry... Na przykład : http://gmuploader.uni.cc wystarczy że się zalogujesz i ... i możesz pakować ile tylko chceż gier :D Powodzenia... Mam nadzieje że twoja gra to coś fajnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Kursy ,kursy...Ja się nauczyłem na samych tourialach.Gdyby nie ci ludzie,którzy oni zrobili to nie wiem bo bym zrobil.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Za duży?To może spakuj go w .zip albo .rar :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 temat ma ponad 2 lata a ty go odświeżasz (29.08.2004 - 17:42) Nie baw się w moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi