PolishedGames Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Tytuł: Realms of Magic Gatunek: RPG Opis: Realms of Magic jest sanboksową grą 2D RPG umiejscowioną klasycznym zachodnim uniwersum fantasy przeznaczoną do rozgrywki jedno- i wieloosobowej. Realms of Magic łączy najlepsze aspekty wielu gatunków: ciekawy świat i intrygującą fabułę z gier RPG, swobodę i kreatywność z gier sandboksowych, zręcznościową walkę i poruszanie się z gier platformowych oraz budowanie i zarządzanie miastami z gier strategicznych. Główną ideą tej gry jest pozwolić graczowi stworzyć swoją własną postać i dać mu możliwość robienia wszystkiego, czego tylko może zapragnąć w świecie fantasy. Naszą inspiracją jest połączenie Skyrima i Dwarf Fortress w Terrariowym sandboksie. Wiecej informacji oraz filmik można znaleźć na stronie naszego Kickstartera: http://kck.st/1Oe2VgT Autorzy: Programowanie: Michał Maciejczyk, Łukasz Skoczółek, Michał Hałabiś Fabuła: Krzysztof Dadełło, Michał Gilowski Grafika: Piotr Rakszewski Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 KaG 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 imponująco to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Coś pięknego, jak dla mnie rewelacja i wielki potencjał.To powstało w Game Makerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Nom, ogromny potencjał, tylko szkoda, że release date dopiero w grudniu 2016. Do tego wliczta przypadkowe obsuwy i za rok ciężko będzie spamiętać. Ale taka mieszanka rpga z Terrarią - jestem całkowicie za! Zwłaszcza, że ostatnio szukałem tego typu gry. :) Może jak będę w domku, to sypnę grosikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 To brzmi jak gra w którą chcę zagrać. Faajnie będzie jak wyjdzie c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi