blackmaul Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 jak zobaczyłem tych niedorozwiniętych wieśniaków to myślałem że się zesram :lol: :lol2: Zawsze tak reagujesz na widok osób niedorozwiniętych? btw. Proponuje zamknąć już ten topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ludzie-zostawcie ten shit, bo mnie...trafia. Ludzik (wieśniak) chodzi za wolno, NPC łażą bez sensu, a gdy zobaczyłem, że uderzam w dach domu, który stoi na południe ode mnie (super rzut izometryczny), to spadłem z krzesła (z płaczu)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 PROSZĘ nie krytykujcie jego gry już, szkoda chłopaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ta bo to są takie australopitki z maksymalnie zubożałą animacją... [te ludziki - wieśniaki] x} Poza animacją mógłbyś jeszcze je trochę powiększyć bo są takie... małe jak na ekran, dodać maski, i NA LITOŚĆ BOSHKĄ ZMIEŃ TO ŻE TRZEBA ZA KAŻDYM RAZEM ŁAZIĆ ZAWSZE NA KONIEC EKRANU, ŻEBY ZOBACZYĆ CO JEST DALEJ I PRZESUNĄĆ OBRAZ BO TO TAK NA MAKSA WKUUUURZA...! xP Lepiej żebyś dodał w viewie bordera na jakieś 320 i 240 i by było git =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 SUPER COOL MEGA WYPASIONA FULL EXTRA SUPER COOL MEGA WYPASIONA FULL EXTRA---echo !!! GRA GRA--echo GRA JEST PO PROSTU -->'best'<-- :w00t2: :w00t2: {odzyskuje zmysły}--- :w00t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Fajnie pośmiałeś się, coś jeszcze? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Mi się podoba...mi się podoba Mi się podoba IT'S COOL HE HE :rolleyes: Zakochałęm się:wub: :thumbsup: :cat: :w00t2: :w00t2: :w00t2: :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ja nie moge, czy was naprawde aż tak bardzo podnieca odświeżanie tego dennego tematu? Musicie ciągle to robić!? :angry: Proponuje by usunąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 nie lubie tej gry, wiec:(palec w dół) /''''''''''''''\ | | | | | / \ /''''' \ _/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ta gra nie jest taka najlepsza ale mi się ta gra podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jedyne co mi się podobało w tej grze to niektóre texty :lol: Ostrzegam, jeszcze jedno odświeżenie tematu w celu wypisywania pierdół i posypią się warny. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi