Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Zrobiłem bardzo fajną mapę świata opierającą się na stereotypach wektorową taką olbrzymią, całkiem oryginalną, że żeby wszystko było ładnie to chyba na A1 musiałaby być drukowana. I uważam że np. amerykańce by się na to rzucili jakby mogli, daliby ze 25 dolarów żeby sobie taką mapę powiesić na ścianie. I tutaj moje pytanie: Gdzie taką wielką grafikę można by sprzedawać żeby coś na niej zarobić? Może znacie jakieś strony portale ynteretowe takie miendzynarodowe co powiedzcie pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 wystaw na jakims ebayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 No ale ja bym jednak nie chciał się zajmować takimi rzeczami jak manufacturing, contact z customerem, you know what i mean, chce dostać pinć złoty od każdej mapy i potem pinionszki do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Deviantart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 bazar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Deviantart? No przecież! zapomniałem zupełnie o tej pięknej stronie! dzięki, łap plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 daj linke, ocenie, czy gównem czy tylko troche jak wrzucisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Wstydzę się bo nie wygląda tak jak planowałem ale może ktoś się skusi (trochę mała wersja poglądowa ale cośtam widać): http://wkwiatkowski.deviantart.com/art/Wor...types-549351630 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 dzie ty z tym Bartem jak przecież nie wiadomo gdzie Springfield. W każdym razie jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 dzie ty z tym Bartem jak przecież nie wiadomo gdzie Springfield. Właśnie z tego powodu miałem wolność wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Obraz o stereotypach, nie ma spasłych murifagów z karabinami jeżdżących na skuterkach. Also, istnieje Springfield, nie jest to simpsonowe springfield, ale istnieje. Jest ich z 5 w całej murice, więc w sumie kij z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 I to nie jedno Mapa bardzo ładna, widać, że się napracowałeś. Szkoda, że nie ma nic na Śląsku :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Widać po komentach ,że już masz chętnych :D. Gratuluję bo mapka świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 No, ładny, ładny Edit: Dopiero zauwazylem ze ukryles sierp i mlot w kilku innych symbolach. Calkiem calkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Wygląda fajnie. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi