bilek993 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Tytuł Medieval Warrior of Eternity Gatunek: Akcja (z elementami RPG) Opis: Dołącz do przygody w Medieval Warrior of Eternity za darmo. Medieval Warrior of Eternity oferuje wcielenie się w średniowiecznego wojownika, który przemierza świat pełen niebezpieczeństw i przygód. Zabij wszystkich przeciwników, którzy staną na twojej drodze. Gra oferuje uzależniający gameplay z ultra realistyczną grafiką, która została osiągnięta dzięki zastosowaniu silnika Unity 5.1. Gra została zaprojektowana z użyciem narzędzi takich jak: Blender, Gimp oraz Xnormal. Czy jesteś gotowy na podjęcie przygody? Download: Rozmiar: 152 MB Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Gra za dużo waży, żebym mógł pobrać, ale mi to nie wygląda na ultra realistyczną grafikę. Aczkolwiek fajna, chociaż niektóre elementy wyglądają mniej realistycznie od innych. Jaki to jest ten uzależniający gameplay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Gra za dużo waży, żebym mógł pobrać, ale mi to nie wygląda na ultra realistyczną grafikę. Aczkolwiek fajna, chociaż niektóre elementy wyglądają mniej realistycznie od innych. Jaki to jest ten uzależniający gameplay? Mam dokładnie to samo zdanie DOKŁADNIE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mam dokładnie to samo zdanie DOKŁADNIE !! nice :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nie da się grać, tnie mi się niemiłosiernie. Nie wiem, czy to dobre porównanie, ale GTA;SA chodzi mi płynnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi