PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Tytuł:Ogar Gatunek: zręcznościowa (chyba) Opis: Podróba agar.io. Musisz zebrać mniejsze kulki od ciebie i uciekać od większych. Download: https://gmclan.org/up9234_4_Ogar_.html Rozmiar pliku: 2.62 MB Autorzy: Programowanie: PatrykPlayingPOLSKA Fabuła: PatrykPlayingPOLSKA Grafika: PatrykPlayingPOLSKA Muzyka: PatrykPlayingPOLSKA Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zagrałbym, ale nie lubię instalek. Skompilowałbyś jako ZIP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 ok https://gmclan.org/up9234_3_Ogar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Przydałoby się troszkę poprawek.. Jak centrowanie gracza, bo latanie blisko krawedzi jest troche sredniawym pomyslem.. Im wieksza postac tym wolniej powinna sie poruszac... No i z niewiadomego mi powodu zawiesilo sie na amen w pewnym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Centrowanie, nie da się praktycznie grać przez to. Jak miałem 71 punktów gra mi się zawiesiła od tak, wyłączyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 to co wszystko - centrowanie kamery na kulce, no i urozmaicić to jakoś bo tak to mega nudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 to co wszystko - centrowanie kamery na kulce, no i urozmaicić to jakoś bo tak to mega nudno OK thx za odp,widziałeś prawdziwą wersję tej gry ? sama ta gra jest nieco nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 widziałem, jest ciekawsza o tyle, że gramy z prawdziwymi graczami i jest bardziej dopracowana jak zakładasz, że robisz chujową grę to spoko, zostaw jak jest ale da się to zrobić ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 "chujową grę" hmm gamemaker'em bawię sie od niedawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Chodziło o to że oryginał jest chujowy i bazowanie na takiej grze to już błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi