exp Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 >problemy finansowe siedemnastolatek nie może mieć problemów finansowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 czemu nie masz ojca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 No chyba, że ciężka sytuacja w rodzinie, to wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja szukam pracy więc jest szansa że w wakacje w końcu coś będę w życiu robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 czemu nie masz ojca ? really?... @boad: za granice jedziesz, czy w polsce robote na wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Wojo, to już nie ważne jest. Miałem w planach jechać za granicę, ale się posypało wszystko i idę na budowę w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 A 18 kiedy kończysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 27 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 to bedzie ciezko bez 18 o prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Już mam załatwioną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 No to powodzenia xd Przeżyj jakoś hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Przeżyje. Wbrew pozorom, nieletnim najłatwiej jest załapać wakacyjną pracę właśnie na budowie. Moich dwóch kuzynów tak zaczynało mając po 16 lat, bez umowy. Zresztą musieli, bo kiepska sytuacja w domu i jakby nie zarabiali sami, to by żadnej kasy nie mieli, a tak to jeszcze wspomagają dom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 A ja może przysiadne trochę przed game makerem :D do pracy nie idę bo jestem leniem i mam pieniędzy po pachy bo matka duuuużo zarabia :D pozatym koncze gimnazjum w tym roku :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 O to gratulacje. Jaka szkoła po gimnazjum ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Technikum informatyczne - w zeszłym roku prawie 100% zdawalność matury :3 postanowiłem być programistą w przyszłości narazie walcze o jak najwyższą średnia narazie 4.1 a z egzaminów około 130 pkt z tego co liczyłem, trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 130 pkt bez przeliczenia? bo po przeliczeniu to niemożliwe :D Wiesz, że nie nauczysz się programować w technikum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 130/ok. 200 tak przeliczylem na arkuszach odpowiedzi wydanych po egzaminach przez CKE Tak wiem ze nie naucze się tam programować ale jeżeli lubię komputery to nie pójdę np na Humana do liceum Planuje iść na studia a narazie wystarczy mi GML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ja też chcę iść na studia informatyczne. I poszedłem do liceum na mat-fiz. Technikum gorzej Cię do matury przygotuje, bo tam się uczysz samych praktycznych rzeczy, które możesz w domu robić bez problemu. A z tego co się orientowałem, na studia informatyczne nie potrzebna jest matura z informatyki a z angielskiego+dowolna inna. A liceum wcześniej skończę i pójdę szybciej na studia :P Narazie wystarczy, ale na jak długo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Za słabo się ucze na liceum, martwię się czy mnie wogóle przyjmą do technikum (8 w malopolsce) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Technikum to rozszerzone liceum. Będziesz mieć te same przedmioty i tematy, z tą różnicą że będziesz miał dodatkowe 3-8 przedmiotów technicznych i wszystko będzie uciśnięte w 4 a nie 3 lata. Licea zazwyczaj mają wyższy poziom bo naciskają na przygotowanie do matur, ale można przez nie przelecieć tak samo. W technikum pozwala się często przymrużyć oko na zwykłe przedmioty jeżeli uczeń jest dobry z technicznych. W liceum będziesz kończyć lekcje o 15:00, w technikum o 17:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 widzę ze ukończyłeś i technikum i liceum :D Dzisiaj akurat zanioslem papiery spotkałem kilku starszych kolegów, ale po za nimi nikt z mojej klasy nie idzie do tego technikum. Do tego technikum chodzą zazwyczaj ci którzy się dobrze uczą. U nas na wsi ponad 90% chłopaków idzie do zawodówki. Od nas z klasy tylko 3 idzie do technikum z tego 2 do tego o dużo słabszej opinii. Dziwne jest to ze kolega z klasy który ma średnią 5.1 idzie do technikum budowlanego o tej słabszej opinii ze zdawalnoscią matury 33% ( 2014 rok) a ja bez paska i z zachowaniem poprawnym chce iść do renomowanego technikum w całym powiecie. Wg mnie chłopzmarnuje sobie życie na budowie i jako budowniczy i jako inżynier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Każdy broni swojej szkoły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Kurcze wiedziałem ze to zabrzmi subiektywnie :D Czemu gadamy o szkole w temacie na temat wakacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Rozpocząłeś taką dyskusję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 wystarczy, ale na jak długo? Czy tylko ja uważam ze GML jest takim samym językiem jak inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie tylko Ty. Jednakże jeśli myślisz o pracy w jakimś studiu czy czymś, to GML tam się raczej nie przyjmie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dziwne, kogo to obchodzi w czym gra jest stworzona? Ważne że jest i będą z niej zyski :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Bo w studiach nad jedną grą nie pracujesz sam jak w GMie. A nikt nie będzie się uczył GMLu, żeby robić razem z Tobą. To Ty musisz się dostosować do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Czy tylko ja uważam ze GML jest takim samym językiem jak inne?Tak, bo GML to tylko język skryptowy, którego możliwości samego w sobie są nie porównywalne do najpopularniejszych języków programowania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 W liceum będziesz kończyć lekcje o 15:00, w technikum o 17:00. w technikum kończysz lekcje o 7:45 actually B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi