Husky7 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witam, mam pytanie :) Chciałbym nadać zmiennej wartość uzależnioną od np. aktualnej godziny. W jaki sposób mógłbym to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Sprecyzuj. W jakim sensie "uzależnioną"? O jaką zależność chodzi? O pobranie godziny (być może z minutami) do zmiennej, przepuszczenia przez jakąś funkcję, i wyplucie wyniku? Czy o liczby pseudolosowe oparte na godzinie? Podaj konkretny przykład tego, co chcesz osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky7 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 tak, chodzi mi o pobranie godziny i przepuszczenie przez funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 zmienna = current_hour; Wielkie mi rzeczy minuta szukania w dokumentacji. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky7 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Ooo dzięki wielkie :D Szukałem tego ale nie umiałem właśnie znaleźć :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Maja 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Normalnie trzeba pół roku szukać, tak głęboko ukryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi