Adriann Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Tytuł: Literki! Opis: Szalenie dosłownie potraktowany temat gry tekstowej. Z piekielnych czeluści atakują nas złe literki, tylko wpisując je na klawiaturze możemy uratować świat. Download: http://www76.zippyshare.com/v/ch3Dmfyh/file.html http://www.gmclan.org/up6054_4_Literki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 szkoda, że nie ma żadnych kar za wciśnięcie złego przycisku, bo można po prostu gwałcić klawiaturę i zabijamy literki zanim pojawią się na ekranie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Zniszczenie klawiatury jest karą:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 106 punktów za pierwszym razem, dalej mi się nie chciało. Duży plus za pomysł, a tak to nie wiem co komentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 szkoda, że nie ma żadnych kar za wciśnięcie złego przycisku, bo można po prostu gwałcić klawiaturę i zabijamy literki zanim pojawią się na ekranie :< Próbowałem, niezbyt dobry pomysł. Mniej więcej po przekroczeniu setki szybkość spadania raczej nie pozwoli w ciągu sekundy-trzech nacisnąć wszystkich możliwych klawiszy. Czekam na linuxową binarkę - chcę przetestować w robocie, bo mam tam fajną klawiaturę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Próbowałem, niezbyt dobry pomysł. Mniej więcej po przekroczeniu setki szybkość spadania raczej nie pozwoli w ciągu sekundy-trzech nacisnąć wszystkich możliwych klawiszy. spokojnie da radę, po prostu rozkładam rękę na klawiaturze i przesuwam po niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 spokojnie da radę, po prostu rozkładam rękę na klawiaturze i przesuwam po niej Moja jest identyczna, tylko cała biała. Bez lubrykantów nie pojechałbym palcem za daleko. Ktoś próbował na dotykowej już? :P A w ogóle to mój rekord to 121 i już nie ma wafla, bym próbował pobijać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ok, zagrałem drugi raz, teraz było 165. Jakby był background i skromne dźwięczki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 ja mam taką, już mocno wyświechtaną i wchodzi jak w masło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi