zajin Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Tytuł: Musisz przegrać Gatunek: przygodowo-logiczny-kryminał-psychologiczny Opis: Musisz przegrać na wszystkie możliwe sposoby. Jako, że to demo to narazie tylko 2 możliwe sposobu uśmiercenia. Sterowanie: lewo, prawo i myszka (lewy przycisk) Download: https://gmclan.org/up8714_4_DziewczynyZmonako.html Rozmiar pliku: ~ 1,5 mb Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja Screeny: t PS. Czekam na propozycje kolejnych sposobów przegrania gry :) PS2. Nie ma drugiego psu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 dodaj jakież kody i wikingów i smoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Co to ma być, kolejne pseudogłębokie badziewie. Najlepszą częścią "gry" jest to, że po rozbiciu się na rowerze i zamienieniu się w krwawą plamę nadal można jechać w lewo/prawo. A ten gość z papierosem ma cię zabijać? Przy dotknięciu go wyskakują brzydkie particle z krwią, ale nic innego się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi