Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 "[...]dynamiczna i [...] trudna" ~IamTheLaw "[...]mega [...] ;d" ~ANtY "[...]mi się [...] spodobało. [...] grafika, [...] pomysł, [...] mechanika" ~Sutikku Tytuł: Flappy Hand Gatunek: zręcznościówka, poniekąd CTC Opis: jak flappy bird, tylko lepiej. robione w 2 godziny, bo nie miałem za dużo czasu, teraz bym dokończył ale wychodzę i generalnie kurrde. ale walkowerem nie oddam. Autorzy: no ja w sumie Downland: http://www45.zippyshare.com/v/HknXFbcJ/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 gra badziewna, nie obraź się :) swoja drogą za mało dynamiczna i za trudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 sorry ale mega słabe ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Rozumiem, że to gra honorowa, co by walkovera nie było. Przynajmniej cos.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jakoś tak...no nie. Dość krytycznie ale w sumie nic mi się nie spodobało. Ani grafika, ani pomysł, ani mechanika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 @offtop Chell zyskuje tytuł Janusza Marketingu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 nawet mnie to rozbawiło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi