I am vader Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Temat: Chemia Threef: Clearing Floor https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32140 Szmalu: Z CHEMII NOBLA MU https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32141 Głosowanie trwa do 2015-04-11 20:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Z CHEMII NOBLA MU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 nie mam pojęcia na kogo zagłosować, obie gry równie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Threef: Clearing Floor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ciężki wybór lubię logiczne gry no ale Threefa gra bardziej zaczęła mi przypominać bezsensowną klikaninę po obeznaniu się co i jak - zerowy udział mózgu :P Gdybyś zrobił ustalone etapy z liczbą kroków do osiągnięcia najlepszego przejścia wtedy miało by to sens i bym na ciebie zagłosował. Głosuję na Z CHEMII NOBLA MU, ma bugi ale wygrywa zarówno wizualnie jak i lekko gameplayem. Taka zabawa w pamięciówko-zgadywankę myślę że jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Tym razem zagłosuję na Z CHEMI NOBLA MU szmala. Gra Threefa tak jak powiedział Lord, po obeznaniu się z zasadami działania gry stanowiła ona klikankę do której nie trzeba używać mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Threef vs szmalu - PODSUMOWANIE W turze Threef vs szmalu siłą większości głosów wygrywa gra Inwazja 3: Planeta klaunów autorstwa Explosivo! Explosivo przechodzi dalej(1/2A) Chell przechodzi do tabeli dolnej(1/6B) Przypadkowo zamiast skopiowac ten post do Chell vs Explosivo i tam go zedytowac, zedytowalem go tutaj. Nie chce mi sie tego poprawiac: Szmalu przeszedl dalej, Threef zakonczyl gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi