Arathar Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam mam pytanie... Mianowicie jak wstawić film do gry? Szukałem już pomocy we wcześniejszych tematach, ale mi bardziej chodzi o to gdzie go trzeba "zaintować" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kiedyś była funkcja, nie wiem czy teraz jest (zależy chyba od GM'a) Niektórzy przerabiają film na GIF, oddzielają ścieżkę i w GM łączą to w całość Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiaczek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja tez wlasnie nie wiem gdzie to trzeba instalowac a szukalam i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Napisałaś 3 posty i żaden nic nie wnosi do żadnego z 3 tematów. Jak chcesz być aktywna to bardzo fajnie można pogadać o niczym w dziale Valhalla(nawet jeśli nie nabija tam postów). Zapraszam do tamtego miejsca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Sprawdź Market: https://marketplace.yoyogames.com/search/re...amp;query=video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi