PoxiPol Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Dirt 2 Demo i Dirt 2. Dwa shortcuty do Frets on Fire. Heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Serio? Może jeszcze muzyka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 spodobało się demo to ściągnąłem full chyba logiczne? :) a jeden shortcut jest do moda Alarian do FoF'a a drugi do czystego FoF'a @4tk jeden borderlands wiosny nie czyni :C już od razu nielegalne gry i programy bla bla bla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 4tk, jak się czuje twój crack do GM8 oraz te wszystkie gry ściągane z torrentów o których pisałeś mi na gg? Mwahahaha...lol Farkraj, nie słuchaj ich. Oni są bogaci i wolą kupować oraz marnować pieniądze na coś, co się przejdzie w 6 godzin i zapomni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 chyba pierwszy raz przyznam ci rację :o kupujmy gry w których jest porządne multi lub single starczające na wiele godzin a nie gry które skończymy po 6h i... koniec? Stać mnie na gry w dniu premiery... ale wolę zamiast płacić 120 złoty, ściągnać pirata, przejść lub pograć i jak jest fajna to po wyjściu w taniej serii ją kupuję (naprawdę! kupiłem już tak jakieś 20 gier z tych serii po 20-40 zł) Btw. ktoś ostatnio pisał że cracka do gm8 nie ma :P no to człowiecze masz że jest, ja ci to mówiłem i 4tk mówił na gg grabarzowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Jakie "ich"? Ja nic do nielegalnego oprogramowania nie mam, chodzi mi tylko o to, że 4tk nie wie nawet, że torrenty =/= nielegalny software. Nie, nie jestem bogaty. Nie, nie kupuję gier, chyba, że są naprawdę dobre. Np. jedną tą samą grę kupowałem trzy razy, bo dwa razy zgubiłem. Nie żałuję :) . Inna kwestia, że to nie jest "marnowanie pieniędzy" tylko docenienie czyjegoś wysiłku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 dlatego "doceniam wysiłek" tylko gier które mnie urzekły w jakiś sposób... np. tak się zdarzyło że mam 3 oryginały gothic'a II + koc kruka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Dobra, nie schodźmy z tematu. Dobry torrent nie jest zły :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Tak szczególnie jak teraz ściągam Win 7 z torrenta :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 podaj mi na pw link bo szukałem dobrego do win7, ok? plox :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Up: I nie wmówisz mi że torrenty są legalne ._. ED: 2x up, fakraj pisał w tym samym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Omajgad czemu Snake nie jest modem? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 to co będzie z tym linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Torrenty są złe i koniec kropka. Zaprzestańcie natychmiast, albowiem w przeciwnym wypadku czeka was klęska, oczy wyjdą wam z orbit od grania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Torrenty są złe i koniec kropka. Zaprzestańcie natychmiast, albowiem w przeciwnym wypadku czeka was klęska, oczy wyjdą wam z orbit od grania! Aha, czyli np. ubuntu na torrencie też jest nielegalny ?? Ubuntu 9.10PL Karmelkowy Koliberek i386 (x86, wersja 32-bitowa) można pobrać: Zalecane ! (BitTorrent) serwer lustrzany 1 (FTP - ftp.vectranet.pl) serwer lustrzany 2 (FTP - ftp.tpnet.pl) serwer lustrzany 3 (HTTP - www.zie.pg.gda.pl/~gdabrows/ubuntu) suma md5 (HTTP) http://ubuntu.pl/pobierz.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Up: I nie wmówisz mi że torrenty są legalne ._. Czyli nóż też jest nielegalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 chyba pierwszy raz przyznam ci rację :o kupujmy gry w których jest porządne multi lub single starczające na wiele godzin a nie gry które skończymy po 6h i... koniec? Stać mnie na gry w dniu premiery... ale wolę zamiast płacić 120 złoty, ściągnać pirata, przejść lub pograć i jak jest fajna to po wyjściu w taniej serii ją kupuję (naprawdę! kupiłem już tak jakieś 20 gier z tych serii po 20-40 zł) Btw. ktoś ostatnio pisał że cracka do gm8 nie ma :P no to człowiecze masz że jest, ja ci to mówiłem i 4tk mówił na gg grabarzowi Sam mam cracka do gm8, ale ja gma używam tylko po to żeby sobie pooglądać jakieś przykłady czy cuś a tak to praktycznie nie używam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 też mam cracka do gm8... wątpię by ktokolwiek kto ma gm8 miał oryginalny klucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 No, akurat ja mam. 4tk, nie gadaj jak się nie znasz. Wiele stron legalnych z torrentami współpracuje. Torrent to po prostu format pliku, wielki znawco. A wasza prawdomówność mnie po prostu rozwala :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 szczerość to rzadka i cenna cecha w tych czasach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 To, że na torrencie są też pliki legalne, wcale nie znaczy, że nie ma na nim nielegalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Odkrycie na miarę stulecia: To, że nożem można pokroić marchewkę, wcale nie znaczy, że nie można nim zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 4tk czemu żeś się uczepił piratow? moi kamraci tak samo jak ja to bardzo fajni ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 4tk się uczepił piratów, bo chciałby sam korzystać z nielegalnych programów które sam posiada :twisted: Nie wypieraj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Chciałbym. Nie wypieram się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Chciałbym. Nie wypieram się. Wtedy, gdybyś był jedynym piratem namierzyli by cię i trafiłbyś za kraty ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 wychodzi na to że ratujemy ci życie :D Ahoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 ale koledzy i koleżanki, to jest chyba temat o pulpicikach nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Prawo valhali: kto próbuję nakłonić ludzi do powrotu do tematu, temu grozi kara 1 raportu do administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Moi zbawcy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi