Ghost Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 @Japan - Niezly Autoportret : D @Kaska - Sry, zapomnialem usunac gostka. Hm, dla sprostowania: PAQOO, a nie PAGOO. Niektórzy nie mają tej czcionki i im zmienia na inną, więc się nie dziwię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Mam q, ale jest takie cos jak humor wiesz? Ja mam taki inny i wole wcisnac G zamiast Q i sie potem smieje godzinami. Nie psuj mi tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Widzę, że teraz do szpanu tapetami doszedł szpan programami :3 A co to, jakieś płatne pogramy żeby się nimi chwalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Skoro ma być szpan, no to jazda: Nie ma wszystkich gier od Valve (brakuje HL:OF, HL:BS, TFC, HL:S oraz HL:S DM) ale mimo to, BEAT IT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 @up - wymienimy się Steamami? <ta część usunięta> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 @up: Ta, pomarzyć zawsze można ;p . Za tydzień zamierzam kupić L4D, TFC oraz brakujące części HL (bez sorsa, bo ssie) i wtedy mnie pobij :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Marmoć, wprowadzę Cię w arkana L4D i spamowania śmiechem Louisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Spoko xd . Społeczność TF2 w której siedzę, ma 20 prywatnych serwerów L4d dla swoich członków, więc sobie poradzę :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ja też za tydzień zamierzam kupić L4D, bo wersja 'testowa', mimo, że mam ją od tygodnia, już zdążyła mnie wiele razy strasznie zirytować ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Marmoć, wprowadzę Cię w arkana L4D i spamowania śmiechem Louisa. Pills pills pills here! Ja muszę kupić resztę gier VALVe. :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Pulpit na moim nowiutkim HP pavilion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Lol slabego kompa masz, moj kolega ma same 8emki Oo. Czy tam 7emki, nie pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ah ten nieład: kliq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Mój własny nowy pulpit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1147 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Lol slabego kompa masz, moj kolega ma same 8emki Oo. Czy tam 7emki, nie pamietam. Lol, dziwne bo max to 5,9 :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 No Poxi... fail :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Lol slabego kompa masz, moj kolega ma same 8emki Oo. Czy tam 7emki, nie pamietam. Aha; maxymalna ocena to 5.9 <_< @Osiem: sie spieszylem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Radzę czytać przynajmniej kilka ostatnich postów przed odpisaniem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Lol slabego kompa masz, moj kolega ma same 8emki Oo. Czy tam 7emki, nie pamietam. OMFG To dziwne bo max to 5.9 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 @up: Rly? Desk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 @up: Rly? My mówimy o Windows Vista <_< Z tego co wiem vista i seven mają inną skale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Przyjmuj wyzwanie Poxi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Grr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Dzięki temu screenowi wiemy w jakie programy należy się zaopatrzyć aby zostać nowym Snake'iem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Tak, osobiście uważam, że z tego wszystkiego, najbardziej haxorskim programem jest JASC Paint Shop Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Marmot, nie znasz się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tak, osobiście uważam, że z tego wszystkiego, najbardziej haxorskim programem jest JASC Paint Shop Pro. Agreed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 No takiego syfu na pasku zadań to ja jeszcze nie widziałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 No takiego syfu na pasku zadań to ja jeszcze nie widziałem :D O, rly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi