M.A.G Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Chciałbym zrobić room w którym ustaliłbym głośność dźwięków klawiszologie itp. Proszę POMÓŻCIE MI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Listopada 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Stwórz room, stwórz obiekty na które jak klikasz, to wywołujesz odpowiednie funkcje - jakie? Otwórz dokumentację i odpowiedni dział (audio itp.) i tam masz wszystko. Dokumentacja jest w menu Help lub pod klawiszem F1 lub ma http://docs.yoyogames.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opisek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Sprecyzuj pytanie - o co dokładnie chodzi? Z aktualnymi danymi nie mogę ci odpowiedzieć na pytanie, bo praktycznie nie wiem o co chodzi. Rozpisałbym się na całą stronę, a okazałoby się, że nie chodziło ci o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi