minioo Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam! Jest to zapowiedź gry osadzonej w klimatach Post Apo*, fabułę postaram się streszczyć jak najlepiej umiem... Jest rok 2068, naukowcy odkrywają nowy pierwiastek chemiczny, o silnym promieniowaniu, postanawiają ukryć dokumenty dotyczące pierwiastka URP**... Dwa lata później terroryści odkrywają dokumenty dotyczące URP, i postanawiają stworzyć broń chemiczną, aby zniszczyć USA, które dąży do zniszczenia wszystkich terrorystów... Broń wraz z dołączonym radioaktywnym pierwiastkiem, zostaje spuszczona na USA, jednak terroryści nie wiedzieli o sile URP... Bomba miała zasięg globalny, czego nie przewidzieli terroryści, ludzie i zwierzęta zaczęli się mutować, do zniszczenia potworów została powołana specjalna grupa, w której znajduje się bohater. ---------------------------------------------- Post Apo*= klimaty jak w S.T.A.L.K.E.R, zniszczone budynki, mutanty itp. URP**=Ultra Radioaktywny Pierwiastek ---------------------------------------------- Chciałbym abyście znaleźli jakieś błędy w fabule, co powinienem zmienić... I oczywiście powiedzieć czego od gry oczekujecie! podpis Rozwal Orzecha Czołem Interactive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 ludzie i zwierzęta zaczęli się mutować Nie jestem pewien, ale chyba wszystko co żywe mutuje. Nie znam się, więc się wypowiem. Fabuła jest niezbyt...oryginalna. Ten sam schemat. Wojna, Bomba, mutacja. No i nazwa tego pierwiastka. Serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minioo Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Nie jestem pewien, ale chyba wszystko co żywe mutuje. Nie znam się, więc się wypowiem. Fabuła jest niezbyt...oryginalna. Ten sam schemat. Wojna, Bomba, mutacja. No i nazwa tego pierwiastka. Serio? Rozumiem, ale w Post Apo serio trudno wymyśleć coś oryginalnego... Pokaż swój pomysł, chętnie skorzystam, jeżeli mi się spodoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 >wiek: 12 lat Mała łezka w oku. ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Hmm...Kiedyś miałem jakiś, super, niesamowity pomysł, ale takie rzeczy się powinno zapisywać, a nie iść spać, jak ja to zrobiłem ;x No więc może, gniew Bogów? Ogólnie ten pomysł mi się nie podoba, ale zawsze coś. Chyba, że to będzie Latający Potwór Spaghetti, to okej. Słońce przestało świecić, Majowie mieli rację, ale znaleźliśmy się na orbicie jakiejś innej gwiazdy. Skutki katastrofalne. Albo starcie dwóch galaktyk, co prowadzi do tego, że Jowisz, albo jakaś planeta znalazła się bardzo blisko ziemi. Zaczęliśmy na przykład być księżycem Jowisza. Promieniowanie Jowisza jest jednak katastrofalne dla życia znanego nam na ziemi. No fajne przecież ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minioo Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Hmm...Kiedyś miałem jakiś, super, niesamowity pomysł, ale takie rzeczy się powinno zapisywać, a nie iść spać, jak ja to zrobiłem ;x No więc może, gniew Bogów? Ogólnie ten pomysł mi się nie podoba, ale zawsze coś. Chyba, że to będzie Latający Potwór Spaghetti, to okej. Słońce przestało świecić, Majowie mieli rację, ale znaleźliśmy się na orbicie jakiejś innej gwiazdy. Skutki katastrofalne. Albo starcie dwóch galaktyk, co prowadzi do tego, że Jowisz, albo jakaś planeta znalazła się bardzo blisko ziemi. Zaczęliśmy na przykład być księżycem Jowisza. Promieniowanie Jowisza jest jednak katastrofalne dla życia znanego nam na ziemi. No fajne przecież ;d no fajny pomysł, miałem jak z psem pomysł, ze w ziemie walnie napromieniowany meteor, (i know, thats shit) ale chyba wykorzystam twój pomysł, maksymalnie zmienię parę rzeczy, jeżeli. Będzie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 jeżeli. Będzie potrzeba Mniejsza o to ;d Coś takiego nie było już w jakiejś grze? Dupnął meteor, a z niej wyszedł obcy wirus. Już chyba lepiej zrobić grę w której zostaliśmy zaatakowani przez koty które tak na prawdę są złe i mądre, ale przez cały okres swego istnienia były zbyt leniwe żeby coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minioo Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Mniejsza o to ;d Coś takiego nie było już w jakiejś grze? Dupnął meteor, a z niej wyszedł obcy wirus. Już chyba lepiej zrobić grę w której zostaliśmy zaatakowani przez koty które tak na prawdę są złe i mądre, ale przez cały okres swego istnienia były zbyt leniwe żeby coś zrobić. [/quote what xD ? Koty??? Co ty bierzesz człowieku :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Rosół i sterydy. Chodziło mi o to, że koty są lepszym wyborem niż meteor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minioo Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Rosół i sterydy. Chodziło mi o to, że koty są lepszym wyborem niż meteor. chyba twój pomysł z zderzeniem się galaktyk chyba był bardziej... No rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Też tak uważam ;3 A to, że koty są lepszym wyborem, nie oznacza to, że są dobrym wyborem. Ejeje, a tak poza tym, to wszystkie użyte tu opinie są MOIM ZDANIEM. Bo za chwilę się pojawi jakiś krzykacz, któremu się żodyn z pomysłów nie spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 "Postapoliptic Strike". wszedłem, nie zawiodłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Z nostalgią patrzę na stare dzieje. Dzięki Minioo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minioo Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Z nostalgią patrzę na stare dzieje. Dzięki Minioo. ale co ja zrobiłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ujmę to tak. Każdy kiedyś zaczynał i pławił się w swoim utopijnych pomysłach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Tekst z pierwszego posta może spokojnie dołączyć do galerii Dyzmartu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jest rok 2068, naukowcy odkrywają nowy pierwiastek chemiczny, o silnym promieniowaniu, postanawiają ukryć dokumenty dotyczące pierwiastka URP**... Po co mieliby ukrywać dokumenty? Po pierwsze radioaktywny pierwiastek "o silnym promieniowaniu" to nic nadzwyczajnego. Wręcz sensacją byłoby odkrycie nowego pierwiastka, który NIE rozpada się w kilka milisekund. Po drugie ukrywanie informacji o czymś takim jak pierwiastek jest bez sensu, bo i tak prędzej czy później ktoś inny by go odkrył. A skrót "URP" brzmi, jakby komuś odbijało się po obiedzie :) Dwa lata później terroryści odkrywają dokumenty dotyczące URP, i postanawiają stworzyć broń chemiczną, Raczej radiologiczną. Bomba miała zasięg globalny, czego nie przewidzieli terroryści, ludzie i zwierzęta Chyba w niewłaściwym miejscu wstawiasz te nowe wiersze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 faktycznie, nawet entery dyzmkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minioo Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 faktycznie, nawet entery dyzmkowe dyzmkowe? What xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 dyzmakenowe* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Dyzmart to sztuka tworzenia jak Dyzmek. Wliczając jego styl pisania, w czym masz wysokie noty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi