M.A.G Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Gra wymyślona przy natchnieniu projektu Jakluba. Grafika: zasoby gm8.0 Programowanie: ja Fabuła(której chwilowo brak):ja Screen http://chomikuj.pl/mario11948/Galeria/Bez*...,4341302274.png Dziękuje każdemu kto zechciałby mi mi pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 a cokolwiek o grze, co to ma być, jak będzie wyglądało itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ojojoj. Obawiam się że to trochę za mało żeby móc o czymkolwiek rozmawiać;) Spróbuj podać więcej szczegółów na temat pomysłu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 nothing to see here, people, move on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 wygląda jak przeróbka przykładu TDSa, który sto lat temu był na gmclanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Dokładnie, bo patrząc po screenie to są 2 podmienione sprity z przykładu Jakluba. Co ci ludzie mają w głowach, myślą, że "a może się uda i nie zauważą" czy są po prostu idiotami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi