bagnz0r Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Tak wspomnieć chciałbym, że dzisiaj w Gdańsku jest meet.js o 18. https://www.facebook.com/events/757599214300212/ Jak ktoś z Gdańska lub okolic, można jakoś się na miejscu spotkać na browca. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Haha, nie ma to jak dowiedziec się o 19:55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 I tak byś nie pojechał. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Byłem i żaden gmclanowicz mnie nie approacznął... Oh well. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 I tak byś nie pojechał. :D No nie, bo do 17:30 byłem w pracy a z Gdyni to się chwilę jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 No nie, bo do 17:30 byłem w pracy a z Gdyni to się chwilę jedzie. My żeśmy wzięli day off w robocię i pojechaliśmy z programistami. Szkoda, że wcześniej nie przypomniało się napisac tu. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi