Webzir Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Linczek : http://www.gmclan.org/up613_4_demo___Polic...Otwiera___.html PS: Nie oczekujcie cudów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 [ironia]CUDowne demo! Grafika twoja, i strasznie długo się gra.[/ironia] Po co to dajesz w takim stanie. Do tego dotknąłem domu i... WSZEDŁEM do niego! Przez co? Nie wiem. Chyba jestem duchem! WOW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Września 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 zmień depth obiektu od tekstu (np. -999 lub więcej), to kolesie nie będą po nim chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 zalosne.. w sumie to beznadziejne wykorzystanie przykladu gnyska, a nie gra.. nic fajnego tu nie ma. i te dialogi "idz na wschod. (NIEDOSTEPNE W WERSJI DEMO)" - roksisz bracie. a post na gorze rownie genialny co gra :D dobrze, ze dales znak, ze to ironia. (o matthewa chodzi :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Spoko :D Aha, to demo *mini* wpuściłem żeby zapoznaliście się z pomysłem. I wiedzę, że robicie to niesamowicie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 [ironia_level = 1000]Czego chcecie od tej pełnej wersji? Toż to tolana masakra z grafiką zapierającą dech w piersiach i klimatem godnego podziwu.[/ironia] Głupie są teksty typu: A: Cześć, czy wiesz gdzie poszli złoczyńcy? B: Poszli na południe bo uciekli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Hm gra raczej slaba, mogles zrobic animacje postaci prz poruszaniu. Dlaczego postaci niezalezne chodza w kolko? Daj im wieksze pathe albo zrob poruszanie w losowym kierunku, bo to nie wyglada fajnie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi