kasmilus Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Witam dziś rano skończyłem robić spray gang tower czyli coś w stylu icy tower. link https://gmclan.org/up921_4_spray_gang_tower.html ściągajcie, grajcie, oceniajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Czemu nie ma menu? Nie ma muzyki? Jak spadne to gra się dalej? Gra chyba niezabardzo jest skończona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 ta gra to najwyżej 10 min roboty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 mniej XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Kasmilus zawiodłem się na tobie, sądziłem że potrafisz już owiele więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 poki co marne.. btw po co robic klona amatorskiej gry, ktora jest klonem profesjonalnej gry XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 London niema menu bo to mini gierka którą przejdzie sie w pół minuty muzyki niema bo nie znalazłem odpowiedniej Micanser Tak umiem wiecej to tak z nudów było robiene :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Takie sobie lecz brakuje tu game overa, menu i muzyki to by bardzo poprawiło grywalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi