jack123 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 mam dziwny problem otóż chciałem żeby w mojej grze muzyka wczytywała się z pliku wiec zrobiłem folder z grą a w nim plik muzyka i w roomie gry wstawiłem kod GML sound_add(working_directory+"\muzyka",0,0) sound_play("muzyka") nie wiem w czym tkwi problem prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 NOPE ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 @up: Za te pliki ini powinieneś teraz dostać warna. -_- Rozwiązanie: GML muza=sound_add(working_directory+"\muzyka",0,0) sound_play(muza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack123 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 no dobra tak zrobiłem ale teraz pisze mi taki oto błąd ERROR in action number 1 of Trigger Event: <Deleted> for object mclaren: Sound does not exist. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Bo nie możesz dodać folderu, tylko pojedynczy plik. I byćmoże musi być kompatybilny. Nie wiem czy zwykłe mp3 zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Hmmm, może musisz dodać .mp3, wav ogg czy co tam masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 mi mp3 nie działa . skonwertuj za pomocą audiacity do wav i powinno być ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack123 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 miałeś racje znalazłem błąd trzeba do pliku muzyka dopisać .mid i wszystko dział dzięki wszystkim za pomoc POST ZAMYKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi