M.A.G Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam potrzebne byłyby mi strony z tłami do platwormówki rozmiar i rozszerzenie nie grają roli. Dziękuje z góry każdemu kto pomoże. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zajrzyj na http://opengameart.org/ dość bogaty wybór co do grafik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norek Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Witam, przejrzałam powyższą stronę, ale nie znalazłam nic dla siebie. Czy ktoś zna może jeszcze jakąś fajną stronę? Potrzebuję pilnie tła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cygnus Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Wpisz w wyszukiwarce background for games i tyle. Ale najlepiej jak sam narysujesz sobie tlo przynajmniej bedzie Twoje;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Cygnus - nie do końca, bo większość wyszukanych grafik może nie być na licencji pozwalającej za free używać do gier(niekomercyjnych/komercyjnych). Musi wtedy na to zwracać uwagę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ritus Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 podbijam pytanie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgadzam się z Cygnusem. To jest, z drugim zdaniem ;) EDIT: To mi rozwala mózg. Widzę 3 konta, ale piszą tak jakby byli 1 osobą...... o_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi