parkour Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 mam pomysł na gre ludziów i wszystkie potrzebne rzeczy ale pomoże mi ktośjązrobić?? Jakby co to gg: 7138749 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Poprawnie napisane :thumbsup: I o czywiście wszyscy odrazu kapują o co ci chodzi, i jaka chcesz zrobić grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 lol....? Może weś napisz co ty masz za pomysł bo jak kupe wiemy o tym co chcesz zrobic to raczej nie mamy zamiaru pomagac... PS: Pomoc to mam nadzieje nie znaczy w twoim mniemaniu zrobic wszystko za ciebie i tylko pomysł jest twój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Napisz dokładnie jaki to projekt i na czym miała by polegać ta pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 I powiedz jeszcze czy cos juz potrafisz w GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 normalnie super pomysł jak by wszyscy nie byli zajęci swoimi projektami! Facet naucz się robić gry i sam sobie ją zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Poprawnie napisaneChyba sobie żarty stroisz. :P A tak w ogóle gościu pisał do mnie na GG i poradziłem mu, co ma napisać w temacie. Widzę, że w ogóle nie posłuchał moich rad... :P Pieterze6, bądź wyrozumiały, jak i my (a przynajmniej ja) staramy się być dla ciebie. On. Jest. Nowy. Nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 dobrze Dawidsie! będę miły btw. nie jestem miły? przecież go nie wyzywam... ale szczelić takie pytanie to chyba przesada nikt za niego gry nie zrobi.. a i jak piszesz tak mój nick to nie dodawaj 6 na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ja tam bede dla niego wyrozumialy, w koncu kazdy od czegos zaczynal @Dawidsu: Przeslij archiwum rozmowy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 @Dawidsu: Przeslij archiwum rozmowy To by było niegrzeczne. ;) Naruszenie prywatności i te sprawy. @Pieter6: OK, będę pisał jak sobie tego życzysz, w końcu to twój nick. :P Ale post #6 był dość ofensywny. :/ No i pisze się "strzelić". Z wrodzonej ogłady osobistej mógłbyś pisać poprawniej, nieprawdaż? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 @Micanser Oj, co ty zrobisz jak ci się skończy ironia, przeżucisz się na [joke]tekst normalnie ironiczny[/joke] :lol2: ? Choć ostatecznie możesz wtedy porzyczyć troche od LittleFisha (czy to nie jest ironia Little?) @Topic 1.Jestem zapracowany 2.Nie powiedziałeś nic, kompletnie nic Czyli inaczej nie pomogę ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 dawidsu zaczne pisać poprawnie bo pobrałem sobie FF 2.0 gdzie jest wbudowany słownik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Generalnie ten temat nadaje się do śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 lece i biegne zeby ci pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Powiem tylko tyle-jakbyś powiedział o co w grze mogłoby chodzić (nie tylko "gra ludziów", cokolwiek to oznacza). Co to ma być:klon Gothica czy F.E.A.R? A może Twój własny pomysł, co! Nie kapuję (pewnie to przez mój wiek. Oj mieć 15 lat wcale nie jest łatwo... :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 no tak, mamy 2 mozliwosci tworzenia gier - klony gothica albo feara, lub tez mniej znana na scenie - wlasny pomysl. XD btw. jesli masz 15 lat, to wspolczuje kolegom, a w szczegolnosci kolezankom z klasy :D (j/k, nie obrazac sie.) anyway, temat do zamkniecia.. autor sie nie interesuje - trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi