maciusiowo1 Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 soryy za kolejnego posta ale: ...a jutro przyniosło postanowienie o wznowienie projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Przykro mi niezmiernie że piszę trzeciego posta z rzędu, ale muszę to odświeżyć gdyż sama modyfikacja pierwszego posta w temacie nie daje tematu na pierwszą stronę. EDIT: W związku z tym że kiedyś działy "Dema gier i programów" i "Gotowe gry i programy" były razem, proszę Modów i Adminów o przeniesienie tematu do "Dema gier i programów". Bardzo dziękuję z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 no to trudno,masz warna xf lepiej by było gdybyś napisał w shoucie by lookali do tematu "Auta" bo jest nowa wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ja musze powiedziec ze ogolnie pomysl jest dobry, jednak zdecydowanie trzeba by bylo popracowac nad grafika. Oceny nie wystawie bo mysle ze to projekt raczej przejsciowy i zabierzesz sie za jakies bardziej ambitne gry. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 nawet nawet ale lepiej było by umieścić widok z góry;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nikas może w końcu przestaniesz bawić się moderatora i pisać głupie posty nie wnoszące nic do tematu. Nie wiesz że za to też są warny? A co do gry to może być ale największym minusem jej jest grafika. Popraw ją to wystawię ocenę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dobrze, że czasami pojawiają się samochodówki :P Dostajesz 3 za pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Paqoo, ciężko to nazwać "samochodówką", bardziej zręcznościówka, pomysł dosyć dobry, jakbyś jeszcze się bawił z tą gierką to ulepsz grafikę, dodaj troszkę bajerów i będzie dobrze. Na razie daje 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Fajna gierka. Ale grafika z GM'a jest za co dostaniesz 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Siema, zanim ocenie to chciałbym wszystkich powitać, ponieważ mnie długo nieebyłoo, na pewno Administrator o mnie zapomniał <_< ... ale nie o tym chciałem pisać :D :P 1.Grafika 2.Autka 3.Leprze mapki Przeszłem całą grę :D Ogólnie gra fajna, super i autka :D nie chciałem tego pisać, bo byście wzieli mnie za noob'a, ale dostajesz 4/5! Gratuluje! Ps. Mogę pożyczyć twój pomysł i zrobić podobną grę do twojej? Pozdr. Sasuke Uchiha :thumbsup: EDIT: Zajś chciałbym poprosić Adminów o zmienienie nick'a na Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi