cysior Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Bardzo ciekawa produkcja. Zagrałem tylko na 6 mapkach, ale mam zamiar wieczorkiem przejść całą grę. W sumie nie mam się czego czepiać oprócz tego, że na jednej z początkowych rund drzewka zasłaniały bohatera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Pograłem do 17 levelu, nie mam zastrzeżeń, tylko nie wiem na czym polega zdobywanie większej ilości gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 ilość kroków, czyli klikniesz idzie królik i jak puścisz to jest 1 ruch chyba że zmienisz kierunek to będzie następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jest już dostępna w sklepie windows: http://apps.microsoft.com/windows/app/rabb...b3-142f6a049f7e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 To jest na kafelki windowsa czy na WP bo nie jestem w temacie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 To jest na kafelki windowsa czy na WP bo nie jestem w temacie :D Na kafelki windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Przerobiłem całe GUI w grze Nie wiem które z tych poniższych jest lepsze Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 To zielone imo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 W końcu dostałem się do App Store https://itunes.apple.com/us/app/rabbit-3d/id880329043 Dla zainteresowanych mam 5 promo kodów do rozdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Gratulacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Po prawie dwóch latach pierwsza aktualizacja :D Poprawiłem wiele drobnych błędów, dodałem edytor map, udostępnianie jak i ściąganie ich z internetu. Na razie aktualizacja tylko na androida: http://play.google.com/store/apps/details?...studio.rabbit3D na IOS'a musi najpierw przejść weryfikacje. Tak wygląda edytor map. Wymaga jeszcze dopieszczenia, ale działa dobrze.(Mam nadzieję, że ktoś porobi parę mapek ;P ) Edytor zrobiłem tylko z jednego powodu, nie mam pomysłu na własne :D, więc niech gracze sami wymyślają i udostępniają innym. A tak na marginesie dlaczego firefox zawsze dodaje mi jakąś losową liczbę na końcu posta w pełnym edytorze? 1658 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 To już minęły 2 lata? : o omg i masz tylko 2 komentarze? Ale ten googe play jest jednak syfny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 To już minęły 2 lata? : o omg i masz tylko 2 komentarze? Ale ten googe play jest jednak syfny :/ Dwa lata mam na IOS, na andka wrzuciłem wczoraj:D 2124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 A reklamujesz to w jakiś sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 A reklamujesz to w jakiś sposób? Nie 2276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dosyć.. wielkanocny wybór update'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dosyć.. wielkanocny wybór update'a. Akurat na Wielkanoc przygotowałem specjalną mini gierkę ;P https://www.facebook.com/media/set/?set=a.9...5753&type=3 3070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi