Cekol Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 mam problem bo robię programik"ruszanie myszki za pomocą joystika" mam problem bo niemogę zrobić wymuszenia wciśnięcia klawisza myszki. da się coś takiego zrobić ? ? odrazu mówię że mouse_check_button(mb_left) niedziała :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Da się, jest od tego DLL :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 A czy byś mi mógł podać nazwę dll albo najlepiej link?? proooosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Już nie pamiętam, ale chyba mam na dysku. Sprawdź jeszcze sam na oficjalnym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 szukałem i nieznalazłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 ostatnio szukałem i znalazłem fajny DLL do myszki (m. in. Symulacja ruchów, przyciśnięć, rolki i jeszcze kilka) Znalazłem to na http://forums.gamemaker.nl. Więc jak bedziesz potrzebował innych to tam poszukaj. O już daje link do dll'a: https://gmclan.org/up1104_3_IMCv2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 szukałem i nieznalazłem :( slabo szukales, bo kolega wyzej jakos znalazl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 thx Kubx :thumbsup: I teraz komunikat do wszystkich: Sorki że ostatnio taki upierdliwy byłem, ale ostatnio coś mi odbija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Nie ma za co :) Szukanie nie boli :P A przy okazji samemu zrobiłem program do sterowania myszką padem, bo mi sie nudziło :P Niedługo zaprezentuje :) [EDIT] Zamieszczam przykład pokazujący jak zrobić sterowanie myszką padem lub joystickiem za pomocą tego DLLa. Przycicki rozmieszczałem dla własnej wygody ale jak ktoś chce może sobie pozmieniać :) https://gmclan.org/up1104_3_JoyMouse.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 kubx fajna zabawa chyba się przerzuce na joypada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Sam często z tego korzystam :) Jutro dodam może tryb do "malowania". Narazie w fazie testów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Faine tylko... Ja właśnie robie coś identycznego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 malować to można w paint :P jak byś dodał malowanie po pulpicie to by było coś :P ale bez dll'a sie nie obędzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Hahaha! Ja też napisze taki program :3 Ale ssaannn :] Ludzie, po co pisać to samo 10 razy?! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Malowanie na pulpicie?? :> Ciekawe. Może coś znajde :) A bardziej chodziło mi o tryb do malowania np w Paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Program do malowania na pulpicie już istnieje. Nazywa się Tag Machine (albo jakoś tak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi