Czarny Ass Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Jaki sposób odtwarzania dźwięku jest bardziej kompatybilny ze wszystkimi systemami i przeglądarkami? CSS czy HTML5? I przede wszystkim. Jak używa się tych wszystkich cue, play-during etc, bo u mnie to nie działa (może coś źle robię), a tego z HTML5 jeszcze nie testowałem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 html5 -> tag Audio -> ogg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 EDIT: http://html5doctor.com/html5-audio-the-state-of-play/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 @Twój Stary Admin Nawet wczoraj testowałem tę opcję z HTML5 i działa cacy + bardzo wygodna. Ale chciałbym się dowiedzieć jak to się prezentuje przy tych cssowych cue i co lepiej używać, i czy przypadkiem to nie jest jakiś archaizm. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Marca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dźwięk w CSS ? ;) Niestety, nie ma jednego, z racji, że przeglądarki obsługują różne formaty - zawsze trzeba dwa formaty dawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ten dźwięk w CSS chyba ostro ssie, bo nawet przykłady z neta się nie odpalają + niewygodne to i ma masę jakichś debilnych funkcji, jak mowa (wut?). Będę używał tego z HTML5. Dzięki za odpowiedzi. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi