Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Teaser następnej postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 To nie miała być gra o magach? Co to za mag, tworzący machiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 cicho, jest ######ste, dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Mi to jakoś nie pasuje do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 @Up +1 Ten robot wszystko psuje i do reszty nie pasuje. Gra o magach być miała, jak sama nazwa wskazała. Jak już napisałem to całą koncepcję psuje, więc niech szanowny Ban ANtY go wykasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 albo zmieni nazwę na Risk of Death: VS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 gra miała być o starciu najpotężniejszych wojowników z różnych wymiarów, wszystko się zgadza nadal ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nie lepiej zamiast robota walnąć np. golema? Przecież warlock to czarodziej, a nie informatyk/inżynier/elektronik - robota za całe Chiny Ludowe nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Popieram, żadnych maszyn, zepsują wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 nope. tak jak już mówiłem każda postać pochodzi z innego świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Postać w grze o magach i ziomkach zrzucających meteory podczas moonwalka nie jest w zgodzie z realiami historycznymi (międzywymiarowych pojedynków)! ZAPRZESTAŃ PLIZ!!!!1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 POLAĆ PRZEDMÓWCY!!! Ban ANtY - nie zepsuj tej gry! Nie rób tego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Fajno. Taki big daddy and little sister. Je**ć bluberów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Już takie robo gówno zniszczyło klimat Mortal Kombat lata temu http://i1.ytimg.com/vi/dVB1Rq8tmN0/maxresdefault.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 co wy mi tu za bullshiet wypisujecie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 antU nie na tako gre grinlajtowałem pozęw cie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 jaklup pls no ;__; Wersje dziewczynki z robotem, które nie przeszły: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Anty, weź nie dawaj żadnych robotów. Co to za walka mag rzucający czary kontra pociski i rakiety robota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 epicka? :) w prequelu byli magowie, święty mikołaj i karabin maszynowy w Warlocks setting mamy ustalony od samego początku produkcji także musisz się z tym pogodzić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ale hejtujecie, ANtY chyba wie co robi Pozatym sami pokazujecie, że to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 w Warlocks setting mamy ustalony od samego początku produkcji także musisz się z tym pogodzić ;) Jestem neutralny w tej sprawie, ale muszę wytknąć to zdanie. Esencją indie jest możliwość dopasowania się pod feedback dzięki bezpośedniemu kontaktowi z potencjalnymi graczami. Jak graczom coś się nie podoba powinno się to przemyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Tak, ale w takie minigierki grają setki ludzi, a póki co to tylko paru gimbom się to nie podoba :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 przemyślałem i tego nie zmieniam, indie to jest możliwość zachowania swojej wizji, pomimo, że mainstreamowi może się nie spodobać to, że dwóch 15-latków na gmclanie uważa, że w każdej grze musi być tak samo i 100% tru fantasy to nie znaczy, że muszę to do gry wjebać, przynajmniej takie mam wrażenie poza tym co to za argumenty "nie dawaj robotów bo nie lubie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 problem jak z mgs2 bodajże, gracze nie tego oczekiwali po materiałach które dostali (tutaj początkowo wydawało się, że wszystko jest fantasy i tego mieszania wymiarów nie było widać) ale ja tam lubię napierdalać robotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 no z tym to agree, ale im dalej w las tym bardziej będzie widać na początku faktycznie zaczęło się generic ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Efekty cząsteczkowe będziesz poprawiał,, czy zostaną takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Zależy które, część już popoprawiłem od trailera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ja chciałbym nieśmiało dodać, że roboty walczące z magami w międzywymiarowych pojedynkach to nadal jest w 100% fantasy ;). Serio ludzie. Nie kumam. Macie gatunek, który opiera się na - kurde nomen omen - fantazji! A Wy marudzicie, że za bardzo kreatywne i powinny być brudo-ludy i kuc-elfy jak pan Tolkien przykazał, bo inaczej to be i brak realizmu. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Rzal właśnie zalorzyłem nowe konto na staemie i zagłosowałem na nie bo ja nie chciałem robotuw to co zrobiłeś jest po prostu śmieszne koleś!!! żałosne!!!! PS. Ja chcę nakurwiać robotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 <wrzuć to spolszczoną copypastę o marinsie trackującym IP> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi