Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 akurat jeszcze wczoraj tu zaglądałem, miło mi to słyszeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Projekt nadal jest: Gra jest robiona w my wlasnym czasie jako hobby wiec praca, studia itd jest mi trudno znalesc czas aby włożyć czas w gamedev. Niestety ale brakuje mi czasu zeby pracowac wiecej nad tym projektem. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Kompletnie nie rozumiem o co w tej grze miałoby chodzić, ale mi się podoba xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Minelo okolo 2 lat od ostatniego postu - a nie dawno postanowilem wrocic do tego projektu. Najwiecej progressu umieszczam na blogu ale staram sie raz na jakis czas pamietac o tym tutaj temacie. Uzjel i I am vader 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie wydaje mi się, żebym się tutaj wypowiadał, a jeżeli tak to najwidoczniej nie pamiętam. Podoba mi się minimalizm tej gry i świetnie słyszeć, że mimo upływu czasu wracasz do projektu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @Deep wpadaj tu częściej i zarzuć demkiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi