Flashek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jestem audiofilem , nie będę instalował tysiąca systemów. Powiedźcie mi jaki system jest najlepszy do dźwięku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ntfs jest calkiem spoko Flashek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 też tak myślę, do flac szczególnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 System? :huh: A to nie zależy od Hardware? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 System czy format plików? Jeśli format plików to FLAC jest bezstratną kompresją (czyli dźwięk nie ulega masakracjom), problem w tym, że jak masz MP3 to przerobienie na FLAC nic nie da :P Jeśli chodzi o stratną to OGG Vorbis, daje podobne wyniki do MP3 przy zachowaniu lepszej jakości dźwięku Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Użytkownik Flashek zablokowany - multikonto zbanowanego użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi