Czarny Ass Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ostatnio mam problem z OpenMPT. Mam nowy komputer, zainstalowałem od razu cacuszko i chciałem odpalić - klops, nie działa. Jest ekran ładowania, ale nic się nie dzieje. Cały czas jest ten czadowy kursorek z klepsydrą, jak kilkam to widać, że przyciął, a w taskmgr pokazuje mi cały czas zużycie procka 48% i zużycie RAMu jakieś ok 15 MB i się nie rusza. Jakieś sugestie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Olej OpenMPT i sprawdź, czy stary ModPlug działa. Przy takiej małej liczbie danych mogę jedynie przypuszczać, że coś nie tak jest z VST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 OpenMPT nie jest przypadkiem kontynuacją (tj nowszą wersją) ModPluga? :P Skąd można pobrać stare wersje MPT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jest, z tym się wiąże długa historia ;). Wpisz w wyszukiwarkę MPT + 1.16.0203. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Niech zgadnę ostatnia wersja ModPluga - nieopen. ;D Testowałeś może SunVoxa? Bez MPT musiałem sobie jakoś poradzić, więc pobrałem - głównie przez freeware i całkiem ładny design, chociaż lekko chaotyczny mógłby się zdawać. Co nie zmienia faktu, że MPT wciąż potrzebuję, więc zaraz oblookam tę wersję coś mi zapodał. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Tylko mówię, że jeżeli zależy Ci na VSTi, to stary ModPlug tego nie obsługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 SunVox ma VSTi, a w ModPlugu jakoś go nie używałem, raczej miałem od tego inne programy, więc chyba nie zależy mi jakoś bardzo na tym. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi