Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 27 to byla sroda jak najpierw mowisz ze zrobisz cala gre w 2 tyg i bedzie super a pozniej mowisz ze zrobisz demo gry w wiecej niz 2 tygodnie to cos jest tu nie halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 zaczolem robic w niedziele, nie mialem.zbytnio czasu bo zawalilem szkole i to ostro. bedzie tylko demo, bo ustawianie poziomow wiele zajmuje, dodatkowo trzeba zrobic samouczki, scenki i dialogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Nie ma wymowek, Jesli masz 2 tygodnie to planujesz projekt ktory da sie wykonac w 2 tygodnie. I jesli nie mozesz zaczac od razu tylko kilka dni pozniej, to tez nic nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 he he, ale to ja robie projekt i ja ustalam zasady, projekt ma byc fajny i przyjemny, a nie jakas kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 he he więc wszyscy mają to w dupie he he szukaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 he he, ciesze sie, juz kompana mam, wiec daruj sobie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 cos sie nim nie pochwaliles dotychczas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 a, no bo to miala byc niespodzianka, ale zmusiliscie mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 niespodzianka to będzie jak tę grę faktycznie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 ?! witam ponownie w tym temacie usera ktory ma widoczne obiawy bolu dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ból dupy to gimbusiarskie określenie stworzone aby negować wszelka formę krytyki, łącznie z ta wymagana. Wiec, kriso, odgimbuś się trochę i przyjmij krytykę. Miałeś zrobić w 2 tygodnie aby udowodnić że jesteś czegoś wart, aby ktoś do Ciebie dołączył. No ale skoro już kogoś masz zapewne znalazłeś kogoś kto nie ma wymagań. Nie obrażam ani nic, ale takie osoby bez wymagań zazwyczaj same nic nie umieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 he he, nie chce wydawac 2tygodniowej kupy, gzie mialem czas max 2 godziny dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 to po co się podjąłeś zadania, skoro nie mogłeś sprostać wymaganiom? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 zeby sie glupi pytal powiedzialem, ze w niedziele oddam grywalne demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 oo w niedzielę, teraz sprecyzuj w którą - może tą za 2 miesiące?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 co ty, w tyle czasu to on minimum 3 gry zrobi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 koniec tematu. jestescie wredni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Trzeba było nie zgrywać kozaka jak się nie ma co pokazać, tylko szukać kogoś na swoim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Trzeba było nie zgrywać kozaka jak się nie ma co pokazać, tylko szukać kogoś na swoim poziomie. Temat żałosny, było ich wiele czyli gość,który nie za wiele potrafi zakłada team, żeby zrobili gre a on się podpisze. Oczywiście nie wyrobił się z niczym. Ja nie rozumiem czemu ktokolwiek odpisuje w takich głupich tematach jak są zakładane. Ani screena ani menu z gry na zachęte. :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 he he, ciesze sie, juz kompana mam, wiec daruj sobie :-) To nie ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Temat żałosny, było ich wiele czyli gość,który nie za wiele potrafi zakłada team, żeby zrobili gre a on się podpisze. Oczywiście nie wyrobił się z niczym. Ja nie rozumiem czemu ktokolwiek odpisuje w takich głupich tematach jak są zakładane. Ani screena ani menu z gry na zachęte. :unsure: Ja nie rozumiem czemu ktokolwiek odpisuje w takich głupich tematach jak są zakładane. no i odpisał, hehehehe Ani screena ani menu z gry na zachęte termin mija w ta niedziele, panie :D he he, ciesze sie, juz kompana mam, wiec daruj sobie :-) To nie ja! he, szkoda, moze jednak sie zapiszesz? dajcie sobie luz, w niedziele mija termin, wtedy bedziecie hejtowac, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Okej przyznam sie. TO JA WSPOLPRACUJE Z KRISO Napisalem swoja niemila wiadomosc abyscie sie nei domyslili. Pracujemy nad remake'iem Uplink'a. Kupilem prawa autorskie od introversion za batonika jeszcze zanim zarobili gruby hajs z Prison Architecta i tylko czekalem na moment aby go moc zrobic! Wejdzie na steam, andro i iOS. Na linuxa nie bo jest dla podludzi. Wszystko oczywiście na pirackich gmach bo kto jest tak glupi aby placic tyle forsy? Przeciez po cos sa torrenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Okej przyznam sie. TO JA WSPOLPRACUJE Z KRISO Napisalem swoja niemila wiadomosc abyscie sie nei domyslili. Pracujemy nad remake'iem Uplink'a. Kupilem prawa autorskie od introversion za batonika jeszcze zanim zarobili gruby hajs z Prison Architecta i tylko czekalem na moment aby go moc zrobic! Wejdzie na steam, andro i iOS. Na linuxa nie bo jest dla podludzi. Wszystko oczywiście na pirackich gmach bo kto jest tak glupi aby placic tyle forsy? Przeciez po cos sa torrenty. A ja współpracuje z Rockstar Games i aktorami,którzy podkładali głosy do GTA SA.To tak na serio,jeden z nich nazywa się Young Maylay i jest raperem a dawał glos CJ`ow z GTA SA. Edit:Wiem,że źle wklejone ale do niczego się nie nadajecie a tym bardziej do pomocy... :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (wideo przykładowe) Tak to się robiWklej samo ID po ?v= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 hehehehe hehehe temacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 he, nie bede odzywal sie do niedzieli, mozecie hejtowac... vader ogarnij jaja, nic z toba nie robie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 ciche dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 No to i jestem, jest niedziala macie, oceniajcie, czekam na sugestie, ten projekt mi sie podoba, wiec bedzie skonczony Temat: Superbohater strzelajacy tecza fabuła: Rudy człowiek ukradł światu kolory, aby zamaskować w ten sposób swój kolor włosów. Amerykanie walczac z tym człowiekiem stracili swoje wszystkie oddziały. Pozostał im tylko jeden super bohater: SuperGey grafika, animacje by Hamteren(oczywiscie nie placeholderowy totem, oraz ziemia) Edit: czekam na Piedro :P Edit 2: nie słuchajcie tego podemną :P edit 3: kurde zapomniałem dodac ze przeciwników i totem niszczy sie skaczac po nich:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Warto dodać, że wszelkie opóźnienia to moja zasługa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi