kriso99 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 siemanko troche juz programuje i mysle ze czas popracowac w teamie nie chce tworzyc super-mega produkcji, maja byc to male gry na androida/kompa tworzone przez 2-4tygodni team moze sie skladac z max 6 osob:programisci, graficy, designerzy, muzycy, potrzeba kazdego. Posiadam srednia wiedze z gm, tego tez wymagam od drugiego programisty. Chodzi mi o to zeby mozna bylo przedyskutowac pare razy w tygodniu jak gra ma wygladac, dotychczasowe dokonania na skype poszukuje osoby pracowitej rzetelnej(np. w tym tygodniu nie mam czasu, ale na nastepny poniedzialek bedzie.[i tak ma rzeczywiscie byc]) Osoby zainteresowane prosze na pw lub tutaj prosze nie spamowac i offtopowac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Kocham takie oferty. xD protip: pokaż coś co sam osiągnąłeś, będziesz miał wtedy szansę zachęcić kogoś więcej niż photela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 moge pokazac na pw, dla zainteresowanych. tobie nie pokaże :* jestem za cienki w uszach dla ciebie, my master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 nie będzie zainteresowanych póki nic nie pokażesz, also - skoro nic nie pokazujesz to znaczy, że i nic wartego pokazania nie ma, ot co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Mam juz temat na gre :) czas 2 tygodnie, ale nie zaczne dzisiaj, najpredzej w piatek po lekcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Kocham takie oferty. xD protip: pokaż coś co sam osiągnąłeś, będziesz miał wtedy szansę zachęcić kogoś więcej niż photela Mam się obrazić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Tak byłoby najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Moge kodować, w Javie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 eee, chodzi bardziej o gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 eee, chodzi bardziej o gm Dobra wyślij mi proszę, to co już zrobiłeś. Jeśli mnie zainteresuje to zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 za 2 tygodnie wyjdzie gra "superbohater strzelający tęczą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 za 2 tygodnie wyjdzie gra "superbohater strzelający tęczą" Eee... wyślij mi na PW link do pobrania gry nad którą pracujesz. Jeśli nie mogę zobaczyć nad czym pracujesz i jak ci to wychodzi, nie mogę podjąć decyzji o pracy z tobą. Nie chciałbym się dowiedzieć, że ten ktoś chce z kimś pracować okaże się kompletnym początkującym i reszta teamu odwala za niego robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 moge pokazac na pw, dla zainteresowanych. tobie nie pokaże :* jestem za cienki w uszach dla ciebie, my master A więc szukasz ludzi do teamu i jeszcze oczekujesz żeby CI LUDZIE pisali do ciebie pytając się o twoje umiejętności? Wybacz kolego ale póki twój nick czy imię nic nie znaczy w gamedevie to nie zarzucałbym się na takie akcje. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 daj czas ziom, za 2 tygodnie pogadamy:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 daj czas ziom, za 2 tygodnie pogadamy:-) Nie obraź się ale takim tekstem nikogo nie zachęcisz. Skoro szukasz ludzi do teamu to miej chociaż na podorędziu coś czym mógłbyś się pochwalić aby zachęcić potencjalnych członków twojego teamu. Skoro twierdzisz że pokarzesz nam "coś" za DWA tygodnie, eh... świadczy tylko o braku umiejętności. Jeśli miałbym z kimś pracować, a ta osoba miałaby być tylko kulą u nogi, to już wolę pracować sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 powiem krótko....jak jestes zainteresowany na serio to napisz na pw, jezeli piszesz to sobie dla jaj to nie zawracaj gitary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Skoro twierdzisz że pokarzesz nam "coś" za DWA tygodnie, eh... świadczy tylko o braku umiejętności. No offence, ale chyba zdebilałeś do reszty :D zrób cwaniaku w 2 tygodnie coś lepszego od gry kriso, wtedy będziesz miał prawo takie głupoty pierniczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 hahahah, dzieki... edit: powiem tak: jaki temat, takie wykonanie gra bedzie tak popierniczna, kontrowersyjna oraz nie etyczna, ze bedzie o niej głośno conajmniej przez tydzien albo ja polubicie, albo znienawidzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 nie dziękuj, tylko rób. pokażesz tym samym dwie ważne rzeczy dla nas - terminowość, a raczej upór, oraz efekty. nadal hejtuje Twoje podejście, które określiłeś jako: "robienie gier w zespole, żeby się dobrze bawić" - dla zabawy to się samemu robi, bez zabierania cennego czasu innym. Twoją myślą przewonią przy szukaniu zespołu powinna być chęć nauki od lepszych i uczenie słabszych, bo o to chodzi w zespole, by każdy zyskiwał i dzielił się doświadczeniem, a nie robił po to aby robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No offence, ale chyba zdebilałeś do reszty :D zrób cwaniaku w 2 tygodnie coś lepszego od gry kriso, wtedy będziesz miał prawo takie głupoty pierniczyć ;) Przepraszam bardzo ale forma wiadomości dała mi do zrozumienia iż mam do czynienia z początkującym, kto próbuje znaleźć ludzi "na szybko". Nie chciałem nikogo urazić. [EDIT] , sam lubię wyzwania, daj mi temat, a ja w dwa tygodnie zakodze coś i to ocenisz, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 jasne, temat dla Ciebie to: przygoda kapelusza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 zaczynam od jutra, boski temat :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No offence, ale chyba zdebilałeś do reszty :D zrób cwaniaku w 2 tygodnie coś lepszego od gry kriso, wtedy będziesz miał prawo takie głupoty pierniczyć ;) Wiem, że to nie do mnie, ale co to za gra tego całego kriso? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiem, że to nie do mnie, ale co to za gra tego całego kriso? jakaś strzelanka top-down, z tego co widziałem przelotnie na screenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 nie, nie na to nie patrz, wtedy jeszcze wiele nie umialem.... za 2 tygodnie pokarze, gra wyjdzie bo jest spora motywacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 przygoda kapelusza :) aka Top Hat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 a nawet nie pomyslalem o tym :D najwyzej bedzie mial na czym sie wzorowac, choc licze na oryginalnosc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 a nawet nie pomyslalem o tym :D najwyzej bedzie mial na czym sie wzorowac, choc licze na oryginalnosc ;) Słucham? moja gra (Hatventure) i top hat nie są nawet tego samego gatunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 mam nadzieje ze juz konczysz gre, bo w srode mija termin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 :D cwaniak, zacząłem w niedzielę i w niedzielę mija termin.. na pełną wersje nie da rady, ale demo wyjdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi