exide Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 cześć mam pytanie czy dało by się zrobic emulator i wysyłac pakiety do tego klienta gry było by mi łatwiej zrobic coldown stabilnej itd http://scr.hu/0etl/nie69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ależ oczywiście, ja napisałem nawet w emulator procesora 64bit w Game Maker. Toż to oczywista oczywistość więc dlaczego pytasz? A tak na serio to to forum jest tak popierdolone, że kurwa wam się nie chce nawet czytać całych tekstów kurwa mać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Życzę szczęścia. :P @UP: not Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Według mnie to jak walczenie z wiatrakami. Ale jest możliwe, jeśli znasz na jakiej zasadzie działa tam system wysyłania pakietów, to spoko :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi