Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Wrzuciłem wczoraj takiego blog posta i myślę, że kto z was bardziej na serio tym tematem (tworzenia gier) jest zainteresowany to może go przeczytać. W internetach się spodobał także, chyba trochę prawdy w tym jest :P http://spiffygoats.com/how-not-to-market-your-indie-game/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Bardzo fajny artykuł. Na szczescie mialem zamiar popełnić tylko jakies 2-3 bledy z listy. A przeczytalem to akurat po dziennej "dawce pracy" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Nic odkrywczego tam w sumie nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Oto jak reklamować grę, wystarczy walnąć artykulik o marketingu na stronkę i od razu zlecą się przez niego przypadkowi gracze, których anuż zainteresuje produkcja. Bardzo cwane, ANtY. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Października 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 No właśnie wtedy się gracze zlatują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 artykuł został kilka dni temu featurnięty przez gamasutrę http://www.gamasutra.com/blogs/DushanChaci..._indie_game.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi