LionX Dagger Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam chciałem wam przedstawić programik nad którym pracuje ^^ od razu mówię że to wersja 0.00000001 ^^ więc jak na razie nie jest dopracowany w 100% ba nawet nie jest dopracowany w 20% ^^ aktualizacje programu będę zamieszczał od razu na początku by ich nie trzeba było szukać wersja 0.00000001: >>Download<< czekam na waszą opinię np czy robienie takiego programu ma w ogóle jakiś sens ^^ żeby wejść w tryb widoku należy w cisnąć esc aby ponownie wrócić do trybu edycji znów trzeba wcisnąć esc poruszanie się w tryb widoku w-do przodu a- strafe w lewo s-do tyłu d- strafe w prawo c- na dół space- do góry i rozglądanie się myszką (nie działa w 100% tak jak bym chciał ^^) a i w myszce tym kółkiem reguluje się prędkości poruszania się np do przodu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Do czego tak wlasciwie ma sluzyc ten program? ps. czasami po wylaczeniu trybu widoku nie dziala mi dolna linijka przyciskow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Cóż.. nikłe masz szanse na zrobienie profesjonalnego edytora ale jeśli lubisz to robić to może ma to sens... Ja bym dodał przesuwanie obiektów za pomocą myszki. Nieustanne wpisywanie wartości liczbowych z czasem staje się męczące a do tego nie każdy wie o ile chce przesunąć dany obiekt. Program nie umożliwia też edycji na poziomie poligonów co owocuje sporą nadmiarowością danych w przypadku kiedy 2 lub więcej figur łączy się ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Programik fajny tyle że kiedy próbuje załadować tło to jak naciskam na anuluj to pokazuje się błąd... Zmienił bym też oprawe. Zamast w full screenie zrób w okienku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 mi nie dziala nic. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serge Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Mi też nic nie działa oprócz stworzenia sześcianu i obracania figur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 U mnie nie dziala i to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 A u mnie nic nie działa no z wyjątkiem info i tworzenia figur Pozdrawiam Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Coś jest chyba nie tak bo mi działa tylko tworzenie figur. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 nie wiem pobrałem program i mi wszystko działa w 100% oprócz zapisu który działa w 20% i kamery która ma błąd jak zabardzo popatrzysz w dół ale o to dlatego że to była pierwsza wersja mojego programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 weź dokończ ten program bo nie bardzo chce mi się robić modele np w blenderze albo w anim8or'ze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi