Roki Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Hej! Mam pewien problem w C++. Otóż bawię się funkcją Beep(), która powinna wydawać dźwięki z głośniczka na płycie głównej, ale jakimś cudem piszczy w słuchawkach :o Ktoś tak miał i wie jak temu zaradzić? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Widocznie nie ma buzzera systemowego i puszcza dźwięk na karcie dźwiękowej (masz zintegrowaną?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Karta dźwiękowa jest zintegrowana. Przy czym specjalnie podpinałem ostatnio ten głośniczek na płycie głównej i słychać go przy włączaniu kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ale jak odpalasz kompa to windows jeszcze nie ma załadowanych sterowników karty dźwiękowej. A widocznie te robią jakieś przekierowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A wiesz może jak to ominąć, czy coś? Zależy mi na tym Beepie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Letiksph Arama Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 beep.sys , jaki windows ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szavi3r Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ostatnio też coś takiego pisałem. Sprawdź, czy to działa: http://wklej.to/VwJdk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi