smartboy Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Znacie jakiś darmowy program do ściągnięcia,w którym można robić np opis obrazków.Chce zrobić do gry instrukcje ale żeby szło ją edytować w trakcie robienia.Może Adobe tylko jaki,nie wiem czy ten co jest dodawany na orignalnych płytach do gry to tylko do czytania czy idzie w nim robić od początku opisy,pomóżcie.Chce sobie zaprojektowac fabułę do gry z obrazkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Cholera, nie zrozumiałem :P Niemniej takie instrukcje ludzie robią w Indesign (jeśli dobrze pamiętam), jest nawet darmowy odpowiednik (Scribus). Pytanie czy o to ci chodzi Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Cholera, nie zrozumiałem :P Niemniej takie instrukcje ludzie robią w Indesign (jeśli dobrze pamiętam), jest nawet darmowy odpowiednik (Scribus). Pytanie czy o to ci chodzi Fervi Chodzi mi o takie coś jak masz np poradnik do gry w pdf to w czym to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 W wordzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 W wordzie :P darmowy? chyba nie mam na kompie,wiem,że to śmieszne takich prostych rzeczy nie ogarniam,bo nigdy nie robiłem tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 word a pozniej uzywasz jakiegos programu a'la pdf printer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 LibreOffice jest darmowy, a dalej już właśnie taki PDF Printer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Open Office może zapisać pdfa bez żadnych printerów. To samo jest z najnowszym Wordem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Open Office może zapisać pdfa bez żadnych printerów. To samo jest z najnowszym Wordem Działa dzięki,wszystko sprawdziłem.Wiecie może czy GM8 może podczas gry otworzyć taki plik PDF(w nim jest opis jak grać itp)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dobra w tym open officie idzie robić opis do swoich obrazków,to już ogarnąłem.Teraz taka opcja jak na screenie,może ktoś wie jak to zrobić??? Chce dodać taki jakby znak wodny/tło i na tym pisać i wstawiać obrazki.Chyba już wszystko grzebałem w open officie ale nie potrafie.Może ktoś z Was się tym bawił i wie jak to zrobić w opcjach.Po prostu chce na każdej stronie dać logo z gry w tle a na tym pisać i dawać obrazki.Pomóżcie jak możecie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Na pewno przy tworzeniu PDF masz możliwość dodania znaku wodnego, ale chyba nie o to ci chodzi :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Na pewno przy tworzeniu PDF masz możliwość dodania znaku wodnego, ale chyba nie o to ci chodzi :P Fervi Chodzi mi o to co na obrazku,żeby było pod spodem a na nim normalnie pisze instrukcje.Nie wiem jak to zrobić. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi