Czarny Ass Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Jakie polecacie darmowe programy typu DAW? Zrobiłem sobie listę tego typu programów przy pomocy dobreprogramy.pl. ;D Oto niektóre z nich: Anvil Studio, LMMS, DarkWave Studio, Ohm Studio, Podium Free. Które lepsze? Z jakimi macie doświadczenie? Z góry dziękuję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Anvil studio? To przecież narzędzie do MIDI. Wszystko zależy od tego, co chcesz robić ze swoim software'em - obróbka dźwięku, filtrowanie czy raczej składanie utworu z klocków. Jeżeli interesuje Cię tylko podstawowa obróbka dźwięku, to polecam Audacity. Niczego więcej powiedzieć nie mogę w tym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Anvil studio? To przecież narzędzie do MIDI. Miałem mnóstwo zakładek i przepisałem z ich tytułów nazwy programów. Przypadkiem za dużo mi się wpisało. ;D Wszystko zależy od tego, co chcesz robić ze swoim software'em - obróbka dźwięku, filtrowanie czy raczej składanie utworu z klocków. Jeżeli interesuje Cię tylko podstawowa obróbka dźwięku, to polecam Audacity. Niczego więcej powiedzieć nie mogę w tym momencie. Nie tylko obróbka dźwięku. ;| Potrzebuję syntezatora (?), coś jak ZynAddSubFX, (z góry zaznaczam, że nie znam się, więc mogę palnąć głupotę) do tego składanie utworów z klocków. Flitrowanie i obróbka dźwięku też by się przydała. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Miałem mnóstwo zakładek i przepisałem z ich tytułów nazwy programów. Przypadkiem za dużo mi się wpisało. ;D Nie tylko obróbka dźwięku. ;| Potrzebuję syntezatora (?), coś jak ZynAddSubFX, (z góry zaznaczam, że nie znam się, więc mogę palnąć głupotę) do tego składanie utworów z klocków. Flitrowanie i obróbka dźwięku też by się przydała. :) https://launchpad.net/~dns/+archive/sound Sprawdź czy masz wszystkie odpowiednie wtyczki Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi